Je to možné bez povinnosti doplácet DPH .
Když o tom tak přemýšlím , tak zjišťuji , že mi tam ta mříž snad ani tak nevadí , spíš naopak .
Mohu toho víc narovnat do kufru .

Moderátor: Moderátoři

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

taky máš kuličku? Taky mi to tam lítá, myslel jsem, že jsem jedinej co má smůlukačer píše:Tak jsem ji dnes vymontoval . Deset minut práce .
Stálo to za to , kufr se zvětšil , sedadla jdou více sklopit ,
navíc nebudu už poslouchat to přiblblé skřípání a
kutálení kuličky od sváření v trubce .
 Právě jí jdu vymontovat, těším se na možnost polohování zadních sedadel a na ty háčky na drobný nákup:-).
 Právě jí jdu vymontovat, těším se na možnost polohování zadních sedadel a na ty háčky na drobný nákup:-).Kód: Vybrat vše
 http://auto.idnes.cz/vyhodit-z-kufru-rezervu-na-to-zapomente-fd2-/pneu.asp?c=A090902_193353_pneu_fdv  .
 . ) - chystal jsem se na to celý dva roky, ale pořád nebyl čas:-). Asi nás bylo víc a každej se vybodnul, tak to tam svářeli pořád blbě:-)
) - chystal jsem se na to celý dva roky, ale pořád nebyl čas:-). Asi nás bylo víc a každej se vybodnul, tak to tam svářeli pořád blbě:-) 
  Tak nevím, jestli to byla povinnost zavařit (asi by to musel vymyslet fakt debil, jako by tam ten šroub vadil), tak se na to vybodli, jestli je to takhle ofiko, tak mě technicky stačí koupit pásy a nic by zvýšení obsaditelnosti nebránilo... Jenže to by musel někdo chtít, zatím to tak nevypadá:-(. Schválně mi prosím koukni mezi sedačky (v místě dělení na jednu a dvojsedačku) jestli tam máš taky ufíknutej pás a šroub, nebo jestli tam máš vařeno... Díky moc
 Tak nevím, jestli to byla povinnost zavařit (asi by to musel vymyslet fakt debil, jako by tam ten šroub vadil), tak se na to vybodli, jestli je to takhle ofiko, tak mě technicky stačí koupit pásy a nic by zvýšení obsaditelnosti nebránilo... Jenže to by musel někdo chtít, zatím to tak nevypadá:-(. Schválně mi prosím koukni mezi sedačky (v místě dělení na jednu a dvojsedačku) jestli tam máš taky ufíknutej pás a šroub, nebo jestli tam máš vařeno... Díky moc| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |