Hardcam píše:Ja bych asi olil jednodussi cestu - sundat a vlozit do kufru na nejake hacky, aby tam nebyla volne a nedoslo k poskozeni. Pred par lety jsem jel v Spre, ale mel jsem za to, ze strecha se demontuje pomoci pacek a vlozi se do kufru, ale mozna si to pletu s CRX targa....
Jj presne takhle jsem to myslel, mozna jsem to jenom spatne napsal. Odsroubovat vepredu (sroubem, klickou...), vyhaknout ji a schovat strisku do kufru (at uz v kufru na hacky, nebo jenom taknejak volne to se doresi potom

)...
Ja mel moznost prozkoumat jak to ma Supra a ta to mela klickou, mozna jsou u jinych modelu jiny zpusoby odendavani, jako treba tema packama, nebo necim jinym, ale v podstate system zustava stejnej... a to sroubovani mi prijde na vyrobu u Hyundaje jednodussi, navic tu strechu tema "sroubama" (mozna jednim) co tam pridelam budu moct poradne dotahnout aby poradne tesnila, i za cenu toho ze ta demontaz a montaz bude trvat trochu dyl...
pred jizdou se podivam jak je venku a podle toho bud sundam, nebo nasadim strechu :-d a kdyby se chystalo prset tak zajedu na nejblizsi benzinku a pridelam ji i kdyz to bude trvat treba 5 minut. Na nakupy ja nejezdim, takze problem co delat kdyz budu parkovat pred Kauflandem me nenastane :d a kdyz si budu chtit jenom tak nekam odskocit tak to proste necham otevreny, radio mam se sundavacim panelem a nic volne polozenyho v aute stejne nenechavam, navic tam budu mit alarm s ultrazukovym cidlem jako mivaji vetsinou cabria
Pokud teda ubec to Hcko sezenu, predtim kdyz jsem jeste nemel prachy bylo milion inzeratu a najednou nic... Ale mozna vyjde coupecko od borca z Trebice, kez by.