Zdravím. Mám nově hyundájka a chtěl bych dorazit taky na sraz máte nějaký osobní probmlémy s nováčkama? A ještě bych vzal kámoše taky s vozem. Je možnost se ještě přihlásit? omlouvám se ale teprve se do všeho dostávám díky
Jackie-budeš vítán.Jen si doplň v podpisu typ auta a třeba přibližné bydliště.Lépe se pak řeší rady,opravy,kamarádi z okolí..... Kamarád má doufám také .Aby jsi nedovezl nějakého šťouru .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Jackie píše:Zdravím. Mám nově hyundájka a chtěl bych dorazit taky na sraz máte nějaký osobní probmlémy s nováčkama? A ještě bych vzal kámoše taky s vozem. Je možnost se ještě přihlásit? omlouvám se ale teprve se do všeho dostávám díky
No jasne dojed vic lidi vic srandy, ono i tak se tu navzajem osobne zna spis par lidi ruzne takze je to jedno kdo jak dlouho tu na forum chodi
Jackie píše:Zdravím. Mám nově hyundájka a chtěl bych dorazit taky na sraz máte nějaký osobní probmlémy s nováčkama? A ještě bych vzal kámoše taky s vozem. Je možnost se ještě přihlásit? omlouvám se ale teprve se do všeho dostávám díky
Jestliže nováčci nemají osobní problémy s náma, pak je všechno v pohodě. Přihlásit se můžeš postupem uvedeným v úplně přvním příspěvku na tomhle vlákně a pak napiš kolik Vás bude, kolik aut a jakou formou budete nocovat, abych si Vás zanesl do paměti. Termín byl sice do 15.5., ale třeba kempař bude mít ještě nějaké volné chatky. To ale nevím.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2014, barva bílá káva