Moderátoři: amaize, Moderátoři
Len pre upresnenie, dj.brouk ma 1.4 ale myslim ze aj tak si k tomu povie svoje..amaize píše:Super, tak uz je tve auto zverejneno.) A na to jak auto prohanis tak je spotreba prijatelna. Az budu mit konecne to sve tak doufam ze mi ty nebo dj.brouk na oplatku pujcite 1,2 abych si ji zkusil pro srovnani treba na nejakem srazu.
Klidně , myslím že by to mělo přínos pro všechny![]()
![]()
Zadarmiko na pockani ti to udelaji v autoservise. Je to funkce ridici jednotky, ktera se aktivuje.shrek píše:Myslím, že už to tady někdo řešil, ale nemůžu to tu najít. Jak je to s tím automatickým uzamčením auta při rozjezdu? Má to až určitá výbava nebo se to musí nějak aktivovat? Mně se totiž auto nezamkne...
Myslím že toi bude chtít skusit,ale asi má odpolední že tu nenímayq píše:Len pre upresnenie, dj.brouk ma 1.4 ale myslim ze aj tak si k tomu povie svoje..amaize píše:Super, tak uz je tve auto zverejneno.) A na to jak auto prohanis tak je spotreba prijatelna. Az budu mit konecne to sve tak doufam ze mi ty nebo dj.brouk na oplatku pujcite 1,2 abych si ji zkusil pro srovnani treba na nejakem srazu.
Klidně , myslím že by to mělo přínos pro všechny![]()
![]()
Supr, díky za infoAmalfi píše:Zadarmiko na pockani ti to udelaji v autoservise. Je to funkce ridici jednotky, ktera se aktivuje.shrek píše:Myslím, že už to tady někdo řešil, ale nemůžu to tu najít. Jak je to s tím automatickým uzamčením auta při rozjezdu? Má to až určitá výbava nebo se to musí nějak aktivovat? Mně se totiž auto nezamkne...
a dle některých je to fajn a dle některých je to na prd , osobně to taky nemám ,ale je to věc názoruAmalfi píše:Zadarmiko na pockani ti to udelaji v autoservise. Je to funkce ridici jednotky, ktera se aktivuje.shrek píše:Myslím, že už to tady někdo řešil, ale nemůžu to tu najít. Jak je to s tím automatickým uzamčením auta při rozjezdu? Má to až určitá výbava nebo se to musí nějak aktivovat? Mně se totiž auto nezamkne...
přejdi si na stranu 13 tam se dovíš něco vícshrek píše:Myslím, že už to tady někdo řešil, ale nemůžu to tu najít. Jak je to s tím automatickým uzamčením auta při rozjezdu? Má to až určitá výbava nebo se to musí nějak aktivovat? Mně se totiž auto nezamkne...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |