Moderátoři: Tringi, Moderátoři
to si delas srandu?? tveeDr Meduza píše:njn vcera sem to byl projet, sice bez svetel, ale jezdi![]()
do chladice sem nalil zazracnou vodicku a vypada ze ani netece![]()
akorat sem si urval kapotuale aspon se poradne narovnala, jak se priplacla na okno
hele rasty, tobe to coupecko huli? me teda jen kdyz je vlhko a nebo v zime.. to pak kouri solidneRasty píše:Raději bych volil složitější cestu aby obě roury byly stejně dlouhé. Já jsem u svého coupátka GK který duplex má jen vyměnil koncovky za průchozý. Problém nastal v tom že jelikož ty průchozý nemají žádnej odpor jako ty originální tak jde kouř pouze z levé koncovky jelikož je to cesta menšího odporu. Když nastartuju motor tak kouří pouze levá a po zahřátí motoru a vyrovnání tlaku v potrubý se lehce začne kouřit i z druhé, ale jen lehoučce. Moc se mi to nelíbí pač to vypadá jakoby byl jeden funkční a druhý pouze falešný pro estetiku
rozdily mezi merenima (v ruznejch rezimech) sou moc vyrazny a navic pri opakovani vychazej stejny vysledkyblack_sheep píše:aha takze rozdil muze bejt na urovni chyby mereni..a uz samotny mereni se neda povazovat za presny...
hm to je pekna vecickaRave píše:na tohle je fajn g tech-Akorad nevyhoda je zas v gripu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |