BTW když nemáte x tisic na nápravu tak si nekupujte tak drahé auto
 ....každý problem má své řešení je to jen stroj...
 ....každý problem má své řešení je to jen stroj...Moderátor: Moderátoři
Kromě dvou Hyundai (já už mám třetí 1x Lantra 1997, 1x Sonata 1996, 1x Sonata 2005 a pokaždé spokojenost) máme doma i Fabii 2004 a tam je poruchovost daleko větší, než u všech tří mýchTommy350 píše:.....Jedno je jisté, do Hyundaie bych už nešel.
 háček. Jenom si prostě natrefil na blbý kus. A je mi to líto, že to v tobě nechalo takovou nedůvěru vůči této značce.
 háček. Jenom si prostě natrefil na blbý kus. A je mi to líto, že to v tobě nechalo takovou nedůvěru vůči této značce.napodobne. ja jedu teda ve starejch herkach scoupe 1992, scoupe 1993, coupe 1996 a lantra 1999 ale vzdy spokojenost a spolehlivost, tka nevidim duvod proc by mela novejsi produkce bejt horsiDavid PLEVA píše:Kromě dvou Hyundai (já už mám třetí 1x Lantra 1997, 1x Sonata 1996, 1x Sonata 2005 a pokaždé spokojenost) máme doma i Fabii 2004 a tam je poruchovost daleko větší, než u všech tří mýchTommy350 píše:.....Jedno je jisté, do Hyundaie bych už nešel.háček. Jenom si prostě natrefil na blbý kus. A je mi to líto, že to v tobě nechalo takovou nedůvěru vůči této značce.

Trh ČR není a nebude pro svou velikost tak zajímavý a XG je v podstatě v současné době neexistující model. Tlačil bych to cestou řídící struktury
 Trh ČR není a nebude pro svou velikost tak zajímavý a XG je v podstatě v současné době neexistující model. Tlačil bych to cestou řídící struktury   pro Evropu-nevím komu podlehá ČR, určitě ne přímo Korejcům. Posudek ústavu nebude levný a udělat mediální rozruch v němcích také ne. Možná bude při aktuální ceně auta rozumnější najít kvalitní karosárnu s rámem, kde prostě auto potahají tak, aby porovnali co ve výrobě zmršili. Přeju hodně sil v boji s obrem
  pro Evropu-nevím komu podlehá ČR, určitě ne přímo Korejcům. Posudek ústavu nebude levný a udělat mediální rozruch v němcích také ne. Možná bude při aktuální ceně auta rozumnější najít kvalitní karosárnu s rámem, kde prostě auto potahají tak, aby porovnali co ve výrobě zmršili. Přeju hodně sil v boji s obrem  Jinak je to opravdu smutný přístup našich obchodníků. Mělo by se za to vzít zastoupení ČR . Další věc je, že prodejce vykasoval svých 30 % provize a už nemá zájem nic řešit.
 Jinak je to opravdu smutný přístup našich obchodníků. Mělo by se za to vzít zastoupení ČR . Další věc je, že prodejce vykasoval svých 30 % provize a už nemá zájem nic řešit.Tohle bude jediný důvod, proč nikdo nechce nic s tím dělat.kolchis píše:Další věc je, že prodejce vykasoval svých 30 % provize a už nemá zájem nic řešit.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |