i když jsou mnohem lepší než obyč žárovky, s těma sem se v noci bál jet rychlejc
 i když jsou mnohem lepší než obyč žárovky, s těma sem se v noci bál jet rychlejc 
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996  R.I.P.
 R.I.P.
No ono je to spis dobre, ze se clovek boji jet v noci rychlejcLimitz píše:já taky uvažuju nad bixenonama, asi od října mám nightbreakery, ale i tak se mě zdá že prd vidími když jsou mnohem lepší než obyč žárovky, s těma sem se v noci bál jet rychlejc
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
MOJE REC! navic neoslnujes protijednou ridice, ktery pak houby videj...Dr Meduza píše:No ono je to spis dobre, ze se clovek boji jet v noci rychlejcLimitz píše:já taky uvažuju nad bixenonama, asi od října mám nightbreakery, ale i tak se mě zdá že prd vidími když jsou mnohem lepší než obyč žárovky, s těma sem se v noci bál jet rychlejc
Takle mas xenony a myslis si, ze neco vidis, ale kdyz treba lezi na silnici pes tak ho neuvidis, dokud ho neprejedes

doufám že už je tam nedá
  doufám že už je tam nedá  zkuste si to představit každé ráno když jedete do práce ještě celkem ospalý a nejednou se proti vám vyřídí ze zatáčky tohle- ještě opakuju každý ráno ve stejném místě
  zkuste si to představit každé ráno když jedete do práce ještě celkem ospalý a nejednou se proti vám vyřídí ze zatáčky tohle- ještě opakuju každý ráno ve stejném místě  

pakárna
 pakárna

tak to asi nehrozí...ale jsou to H4 ne?
   tak to asi nehrozí...ale jsou to H4 ne?](./images/smilies/eusa_wall.gif) tak do začátku by stačily ty night  osramy..
    tak do začátku by stačily ty night  osramy.. 

tak do toho bych šel
   tak do toho bych šel  hele až tam budeš mět ty co budeš kupovat,tak dej info ju?
  hele až tam budeš mět ty co budeš kupovat,tak dej info ju?| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |