blba postavena otazka.. pac vlastnictvi xenonu neni ilegalniJohny-noname píše:Máte někdo konkrétní zkušenosti s tím, že by Vás zastavila hlídka policie a dala Vám pokutu za xenony? Máte někdo zkušenosti s tím, že vlastníte xenony a policie Vám při hlídce pokutu nedala? Napiště to sem, protože přemšlím nad tím, že moje neoriginální xenonym z čočky vyndám a dám tam normální žárovky aby na mě policie nemohla.
policejní info o xenonech
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
Re: policejní info o xenonech
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
- Johny-noname
- **
- Kontaktovat uživatele:
black_sheep píše:blba postavena otazka.. pac vlastnictvi xenonu neni ilegalniJohny-noname píše:Máte někdo konkrétní zkušenosti s tím, že by Vás zastavila hlídka policie a dala Vám pokutu za xenony? Máte někdo zkušenosti s tím, že vlastníte xenony a policie Vám při hlídce pokutu nedala? Napiště to sem, protože přemšlím nad tím, že moje neoriginální xenonym z čočky vyndám a dám tam normální žárovky aby na mě policie nemohla.
Kurňa tak máš tam namontovaný ty xenony a dostal si pokutu nebo né?
Hyundai Coupe 2.0 FX (2G), facelift
- black_sheep
- Moderátor
ja nee 
I ❤ cars
xenony mi vždy prošly v pohodě, ale když jsem tam měl modrý parkovačky, tak měli řeči a že prý mi můžou dát až 2.000,- Kč pokutu. Myslím, že cajti nemají (nebo spíš nechtějí nebo to neumějí) možnost zjistit, jestli tam xenony maji nebo nemaji být a spíš podle mě budou řešit někoho kdo je má hodně výrazný (tzn. ty hrůzy co jsou 8000k a výš) než někoho s decentnějšíma.
-
MartasZ
- Kontaktovat uživatele:
Jak sem řek, mám je a v poslední době mě stavěli víckrát.. naposledy sem je doslova vyprovokoval, páč sem se na ně dlouho lepil
a na xenony ani popel.. zatim si je nechám 
- Johny-noname
- **
- Kontaktovat uživatele:
A kolikátky máš? 6000K?MartasZ píše:Jak sem řek, mám je a v poslední době mě stavěli víckrát.. naposledy sem je doslova vyprovokoval, páč sem se na ně dlouho lepila na xenony ani popel.. zatim si je nechám
- Johny-noname
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo ... a já se těch kontrol zalek a dneska sem je vymontoval ... asi je tam zas půjdu vrátit, když si to čtu 
-
MartasZ
- Kontaktovat uživatele:
Já je vyndám jeidně až mě za to bude něco hrozit, fakt se lepšího vidění nevzdám 
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
V coupe mám xenony jak v potkávacích (čočky) tak i dálkových a bez problémů. Mám 6000k

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Lantra Luke
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
přesne tak az me sprdnou tak pujdou venMartasZ píše:Já je vyndám jeidně až mě za to bude něco hrozit, fakt se lepšího vidění nevzdám
Bylo :Lantra J2 ,1.8, 1996 R.I.P 2016
Je : i20 1.2, 2016
Je : i20 1.2, 2016
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
Lantra Luke: ty tam máš bixenony?
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
fízlové nemůžou nic! Zastaví vás a co??? Prošlo vozidlo technickou? Jo! Fízlové nemájí pysk vám dokazovat, že to a to není legální. Nemůžou vám to totiž nikde ukázat. Jediné co můžou je zajet s vámi na STK, ale to byste museli tuhle nabídku přijmout.
upravené Scoupe GT 8/95 21.11.09 prodáno
Toyota 4Runner ´88 2,4 EFI
Toyota 4Runner ´88 2,4 EFI
- KUPIS
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jámám xenony v obouch autech 6000k.A prošlo to STK v poho.V jednom je mám tak 2/5roku a nic.Poldi nic uplná pohoda.Mám je dobře nastavený-to je dost duležitý!

- i30_DC
- **
- Kontaktovat uživatele:
Přiznávám se, mám v i30 Xenony - teda spíš přestavené xenony. i30 má ale čočku, s xenony nenprovokuje a neoslňuje - hodně dlpouho jsem nad tím přemýšlel a několikrát jsem si byl i30 s xenony prohlídnout a zkoušel jsoem proti ní dokonce jezdit i v noci abych věděl jestli oslňuje nebo ne. Každopádně myslím si že pro toho kdo má xenony v parabole nebo ve fabii je 2 000 málo
. Toť můj názor
moje auto -> Hyundai i30 1,4 Made in CZ barva 7F Crystal white r.v. 09
Předchozí auta -> Fiat Punto 55S r.v.99, R. Clio 1,4i r.v.00, VW Fox 1,2i r.v.08
EXvedoucí prodeje salonu Hyundai a EXprodejce vozů:-)
Nové zaměstnání -> prodejce vozů Škoda
Předchozí auta -> Fiat Punto 55S r.v.99, R. Clio 1,4i r.v.00, VW Fox 1,2i r.v.08
EXvedoucí prodeje salonu Hyundai a EXprodejce vozů:-)
Nové zaměstnání -> prodejce vozů Škoda