Chtěl jsem ti ji sem dát,ale je v Acrobatu a má 1MB.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
hod to jako prolohu nebo na uloz.toBorek píše:Asi jsi ještě neviděl svou polic.fotku se slun.brýlemi.Ty ti jsou prd platný.Určitě se poznáš.
Mám fotky co dělal Rade na srazech(i se slun.brýlemi)a určitě bych se nehádal,že to nejsem já.
![]()
Chtěl jsem ti ji sem dát,ale je v Acrobatu a má 1MB.
jak ja vam ten bezbodovy system zavidim to bych si taky jezdil krasne nebyt tech boduRussell píše:tak po necelych dvoch mesiacoch co som si to fical 190 po obchvate tak ma vcera namerali z BA smerom do petrzky. Bola tam 50tka sa so mnou hadal policajt ale tabula tam bola na 70tku no isiel som 105 takze z 300eur mi dal nakoniec len 50eur. Ale inak bol mily
radsej mat bodovy system a usetrim aj na pokutach aj na benzineDEDe píše:jak ja vam ten bezbodovy system zavidim to bych si taky jezdil krasne nebyt tech boduRussell píše:tak po necelych dvoch mesiacoch co som si to fical 190 po obchvate tak ma vcera namerali z BA smerom do petrzky. Bola tam 50tka sa so mnou hadal policajt ale tabula tam bola na 70tku no isiel som 105 takze z 300eur mi dal nakoniec len 50eur. Ale inak bol mily
staci jazdit podla predpisov a ci na to maju bengovia mesiac alebo rok je potom uplne nepodstatne.. zatial jazdim bez jedinej pokuty (cca 250 000km) takze sa to asi da.. otec najazdil prakticky pol miliona s jednou 1000Sk pokutou z minuleho roka (teda po 35 rokoch soferovania) - predbiehal cez plnu ciaru na mieste kde tzv policajny bankomat (prachy vzdy, cely den a bez problemov)Rexcor píše:No lhůtu nějakou dlouhou maj. Představte si, že byste vy něco doručili až po roce, jestli by se s Vámi vůbec někdo bavil. Ale Stát a páni policisté mohou vše.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |