zkušenosti s opravama koroze (u Hujera)? shrnuti 1.prispevek

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
dantasik
**
Příspěvky: 468
Registrován: 07 říj 2007, 16:44
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od dantasik »

Skoda ze hard nejede na sraz :roll:
Ze bude na dovce ](*,)
Mitsubishi Evolution X 2009/02
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
Reklama
 

Uživatelský avatar
PINGYO
**
Příspěvky: 130
Registrován: 21 říj 2007, 16:29
Bydliště: PRAHA

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od PINGYO »

no tak ja taky neco pridam i kdyz se me to netyka je to mezi vama a jen vy dva vite kde je pravda,ja kdyz mel nissana tak sem mel taky vsechno shnily v servisu my rekli ze to muzou vyvarit za podobnou cenu ale bude to stejne za chvilku vylezat,nebo my nabidli komplet vymenu ktera by stala asi 40tis po uvazeni ze do staryho auta to nema cenu sem ho dal na nahradni dily a to si musi kazdy rozmyslet kolik je ochoten investovat,nemuze cekat zazraky kdyz to neudela kompletne,no jen hlavne sem chtel napsat ze ja mam z Hujerem jeho Tatou a celym servisem dobre zkusenosti pokud mam neco z autem tak jedu jen tam vzdy sme domluvili co potrebuju a oni my nabidli cenu samozrejme taky bez papiru a verim mu kdyby s tim cokoli bylo co se tyce opravy tak my reklamaci uzna,menili my spojku,kotouce desticky a jeste dalsi veci byl sem tam parkrat,kdyz sem to tam mel na brzdy tak my automaticky volali ze mam shnily predni ramena a ze cena by byla takova maximalne ale i min vzhledem k tomu ze sem v tedy nemel penize tak sme se domluvili ze udelaji jen kotouce a desticky po nejake dobe my opravdu praskly tak sem shanel jestli my to nekde neudelaji levneji coz se my nepovedlo,nakonec sem mel stesti ze my to v autorizovanem udelali na garanci o cemz tu tema uz je,psal sem mu to a neveril ze to jde na 72let stary auto,druhy den my psal ze se my moc omlouvaji ze to zjistovali a jde to a pomalu to nikde nevedeli,coz muze potvrdit i accentdevil kterymu to rikali v servisu taky.tak se my za to omluvil,z cehoz plyne ze si fakt nemyslim ze Hujer by byl ten ktery by z nekym vyjebal kort ze clenem klubu kdyz by mohl pocitat ze se to sem donese,tot muj nazor.
Hyundai Elantra 1.6 79kw r.v.2001
Uživatelský avatar
Hardcam
*******
Příspěvky: 22823
Registrován: 12 dub 2005, 20:04
Bydliště: Slaný

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od Hardcam »

dantasik píše:Skoda ze hard nejede na sraz :roll:
Ze bude na dovce ](*,)
Danecku, tys to zase popletl a tos pil jen nealko pivo... :mrgreen: budeme oba s Terkou v praci, ja mam sobotu i nedeli cely den, Terka taky + ma jeste nocni, takze sraz je letos opet nemyslitelna vec. Za cely prazdniny jsem brigadu nechtel a vyslo to proste na vsechny vikendy v zari.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
rade622
***
Příspěvky: 980
Registrován: 08 črc 2005, 21:26
Bydliště: UH
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od rade622 »

Bohužel vedle, pivo bude jako prémie za třetí otázku ale, - Teplé pivo je horší než studená Němka - je z filmu Nejistá sezóna. A tam to nebylo uvedené ve hře divadla, ale v hodnocení kulturní komise, která povolovala představení. Scéna v kanceláři ředitelky kulturního domu.
A DÁ SI NĚKDO KAFÍČKO?

Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Uživatelský avatar
Accentdevil
*****
Příspěvky: 1724
Registrován: 03 úno 2009, 11:48
Bydliště: Sokolov

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od Accentdevil »

PINGYO píše:no tak ja taky neco pridam i kdyz se me to netyka je to mezi vama a jen vy dva vite kde je pravda,ja kdyz mel nissana tak sem mel taky vsechno shnily v servisu my rekli ze to muzou vyvarit za podobnou cenu ale bude to stejne za chvilku vylezat,nebo my nabidli komplet vymenu ktera by stala asi 40tis po uvazeni ze do staryho auta to nema cenu sem ho dal na nahradni dily a to si musi kazdy rozmyslet kolik je ochoten investovat,nemuze cekat zazraky kdyz to neudela kompletne,no jen hlavne sem chtel napsat ze ja mam z Hujerem jeho Tatou a celym servisem dobre zkusenosti pokud mam neco z autem tak jedu jen tam vzdy sme domluvili co potrebuju a oni my nabidli cenu samozrejme taky bez papiru a verim mu kdyby s tim cokoli bylo co se tyce opravy tak my reklamaci uzna,menili my spojku,kotouce desticky a jeste dalsi veci byl sem tam parkrat,kdyz sem to tam mel na brzdy tak my automaticky volali ze mam shnily predni ramena a ze cena by byla takova maximalne ale i min vzhledem k tomu ze sem v tedy nemel penize tak sme se domluvili ze udelaji jen kotouce a desticky po nejake dobe my opravdu praskly tak sem shanel jestli my to nekde neudelaji levneji coz se my nepovedlo,nakonec sem mel stesti ze my to v autorizovanem udelali na garanci o cemz tu tema uz je,psal sem mu to a neveril ze to jde na 72let stary auto,druhy den my psal ze se my moc omlouvaji ze to zjistovali a jde to a pomalu to nikde nevedeli,coz muze potvrdit i accentdevil kterymu to rikali v servisu taky.tak se my za to omluvil,z cehoz plyne ze si fakt nemyslim ze Hujer by byl ten ktery by z nekym vyjebal kort ze clenem klubu kdyz by mohl pocitat ze se to sem donese,tot muj nazor.

Potvrzuji :) ,nemeli o tom ani zdani( :hyu: servis v sokolove) a ´´mladsi´´ pan co tam delal se dokonce i smal,tak si to overil a bylo to tak,ale pro moji smulu jsem netrefil termin. O 3mesice mam novejsi auto nez na auta na ktery se zaruka poskytovala a mel jsem smulu :(

Pamatuju si jak jsem tenkrat jel za Blackem koupit kola a ty lemy mi ukazoval,jen si neco matne vybavuju,pak ses podival na ty moje lemy a rek si ´´to mam jeste dobry´´ :lol: (aspon myslim) mam je na s*acku docela...
Volkswagen Passat 2.8 V6 30V 142KW r.v.1999 LPG (ČERNÁ-METALÍZA)
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)

V.a.l.i.5@seznam.cz
Uživatelský avatar
black_sheep
Moderátor
Příspěvky: 6616
Registrován: 17 čer 2007, 18:39

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od black_sheep »

tak na tohle jeste zaregauji.

no tenkrat uz byli nacaty tak jsem si stezoval, ze uz to pocita vylejzat. moc si to taky nepamatuju, jen si pamatuju zes to mel fakt solidne venku a zes mel nak ten zadek celej spadlej :-( joo nekdo namitne, mohl jsem prijet uz driv kdyz to nebylo az tak kruty, ale s hujerem jsme se (jedna z mala veci) shodli na tom ze by to nic nezmenilo. on by mi tu reklamaci stejne neuznal - proste dobre odvedena prace presne podle mych pozadavku....
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Uživatelský avatar
Lukino
Moderátor
Příspěvky: 457
Registrován: 30 bře 2006, 10:23
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od Lukino »

No já si myslím Blacku, že už nemá cenu se v tom rejpat. Já si zásadně myslím, že pokud si člověk nechá něco dělat u známýho, kamaráda, nebo jako melouch v podstatě reklamace neexistuje.

Můj názor je, že 12 litrů na půl roku je dost hodně, ale nikdo z nás nebyl u toho když Ti Hujer popisoval na jak dlouho ta oprava je.

Co se týká mých zkušeností se servisem kde Hujer pracuje, musím říct, že mechanické práce spokojenost. Na mém autě většinou dělal pan Hlinka a chválím ho a David mi např. dělal generálku motoru a také spokojenost. Na stranu druhou se mi třeba stalo, že jsem k nim přijel a nechal si vyměnit "rozvoďák". Práce super, ale pak se mi stalo, že se mi kousla napínací kladka - naštěstí se to nepotkalo a tak David jen udělal komplet rozvody a auto fachalo super. Jen jsem jeho taťkovi řekl, že mi vadilo, že mi neřekl, když jsem si nechal měnit rozvoďák, že je vhodné to měnit komplet i s kladkami. Takže všechno je to o komunikaci, já se neptal, tak mi to neřekl. Bylo to v pořádku a příště jsme se vždy přesně domluvili co a jak a nikdy nenastal problém. Celkově bych řekl, že jsem u nich byl spokojený. Co mě potěšilo bylo, že mě David vždycky zdravil, třeba i když jsem ho potkal mimo servis a to se počítá. Jeho taťka mě např. vyzvedl doma a dovezl mě do servisu, když jsem měl auto hotové.
Co mě, ale trochu mrzí je fakt, že jsem párkrát reklamoval né práci, ale poškození auta během opravy a k tomu se stavěli hodně, ale hodně odmítavě. Např. se mi stalo, že jsem si vyzvedl auto a doma jsem pak zjistil, že mám odřený zadní nárazník. Úsměvné na tom bylo, že mi opravovali nabouraný předek. Pak se mi stalo, že mi dělali přední brzdy a odřeli mi jeden elektron. S reklamací jsem neuspěl, tak jsem pak vždy, když jsem si auto vyzvedával vše kontroloval jak blázen - myslím, že se tomu museli za oknem smát, ale žádný problém už nenastal. Věděli, že jsem blázen, který bude vyvádět i kvůli maličkosti.
Co se týká lakýrnických prací. Vždy jsem měl dojem, že jsou dost drazí, ale nikde jinde jsem nelakoval, tak nemůžu srovnávat. Co se týká kvality, no nasmějete se. Nechal jsem si přestíkat zadní bok auta, protože původní lak stál už za houby. Do dnes si myslím, že cena neodpovídala kvalitě. Když jsem pak byl na vrakovišti shánět nějaké díly nabídl mi jeho majitel také, že dělá lakýrnické práce, protože prý mám ten bok stříknutý hodně mizerně. Doslova se mě zeptal kde vám to dělali? Já na to no u vás dole v servisu (provozuje totiž jak ten servis tak vrakoviště). Docela jsme se tomu oba zasmáli.
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
shotik
****
Příspěvky: 1002
Registrován: 24 čer 2006, 13:42
Bydliště: Praha 9 Kbely
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od shotik »

velice luxusni prispevek . =D>
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Uživatelský avatar
Hardcam
*******
Příspěvky: 22823
Registrován: 12 dub 2005, 20:04
Bydliště: Slaný

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od Hardcam »

Lukino píše:Docela jsme se tomu oba zasmáli.
On se smal taky? Smat se odflaknuty praci vlastnich zamestancnu je trosku podivny.

Ja servisuju uz jen na dvou mistech, rozhoduje to, co je s autem. Co je pod kapotou, jde do Hyundai servisu na okraji Prahy, kde mam jednoho mladsiho mechose a dela to jako melouch. Cena vzdycky spickova, moznost vlastniho materialu a jako bonus mi vetsinou dolije nejakou kapalinu, zkotroluje rucni brzdu a takove ty provozni detaily. Zjistoval jsem parkrat i ceny u Hujera, ale nikdy jsem tam nejel. Za jedno jsou ceny servisu v Praze uplne na jiny urovni a za druhy jsem mel strach. Ce se tyce zbytku auta, jezdim doslova za roh, lakyrnicke prace na tak vysoke urovni, ze bez meraku laku nelze poznat, kde to bylo lakovano - maji na to profesionalni ohromny box, ne usmudlanou garaz, ve ktere ponk prikryji igelitem, kolem auta rozhazou noviny a a behaj se strikaci pistolkou. Pro predstavu vyjde jeden blatnik kolem 2000Kc, od poctu dilu se odviji nizsi cena. Mechanicke prace supr a hlavne mam auto v minimalni dobe doma. Jezdime tam 20 let (kdysi s Dacii, pak s Oltcitem a postupne zde byli vsechny Hyundai z rodiny i z prace). Reklamace NIKDY a v zadne forme neprobehla.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Uživatelský avatar
Hujer
*****
Příspěvky: 1812
Registrován: 09 říj 2006, 21:39
Bydliště: Praha

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od Hujer »

Lukino píše:No já si myslím Blacku, že už nemá cenu se v tom rejpat. Já si zásadně myslím, že pokud si člověk nechá něco dělat u známýho, kamaráda, nebo jako melouch v podstatě reklamace neexistuje.

Můj názor je, že 12 litrů na půl roku je dost hodně, ale nikdo z nás nebyl u toho když Ti Hujer popisoval na jak dlouho ta oprava je.

Co se týká mých zkušeností se servisem kde Hujer pracuje, musím říct, že mechanické práce spokojenost. Na mém autě většinou dělal pan Hlinka a chválím ho a David mi např. dělal generálku motoru a také spokojenost. Na stranu druhou se mi třeba stalo, že jsem k nim přijel a nechal si vyměnit "rozvoďák". Práce super, ale pak se mi stalo, že se mi kousla napínací kladka - naštěstí se to nepotkalo a tak David jen udělal komplet rozvody a auto fachalo super. Jen jsem jeho taťkovi řekl, že mi vadilo, že mi neřekl, když jsem si nechal měnit rozvoďák, že je vhodné to měnit komplet i s kladkami. Takže všechno je to o komunikaci, já se neptal, tak mi to neřekl. Bylo to v pořádku a příště jsme se vždy přesně domluvili co a jak a nikdy nenastal problém. Celkově bych řekl, že jsem u nich byl spokojený. Co mě potěšilo bylo, že mě David vždycky zdravil, třeba i když jsem ho potkal mimo servis a to se počítá. Jeho taťka mě např. vyzvedl doma a dovezl mě do servisu, když jsem měl auto hotové.
Co mě, ale trochu mrzí je fakt, že jsem párkrát reklamoval né práci, ale poškození auta během opravy a k tomu se stavěli hodně, ale hodně odmítavě. Např. se mi stalo, že jsem si vyzvedl auto a doma jsem pak zjistil, že mám odřený zadní nárazník. Úsměvné na tom bylo, že mi opravovali nabouraný předek. Pak se mi stalo, že mi dělali přední brzdy a odřeli mi jeden elektron. S reklamací jsem neuspěl, tak jsem pak vždy, když jsem si auto vyzvedával vše kontroloval jak blázen - myslím, že se tomu museli za oknem smát, ale žádný problém už nenastal. Věděli, že jsem blázen, který bude vyvádět i kvůli maličkosti.
Co se týká lakýrnických prací. Vždy jsem měl dojem, že jsou dost drazí, ale nikde jinde jsem nelakoval, tak nemůžu srovnávat. Co se týká kvality, no nasmějete se. Nechal jsem si přestíkat zadní bok auta, protože původní lak stál už za houby. Do dnes si myslím, že cena neodpovídala kvalitě. Když jsem pak byl na vrakovišti shánět nějaké díly nabídl mi jeho majitel také, že dělá lakýrnické práce, protože prý mám ten bok stříknutý hodně mizerně. Doslova se mě zeptal kde vám to dělali? Já na to no u vás dole v servisu (provozuje totiž jak ten servis tak vrakoviště). Docela jsme se tomu oba zasmáli.
Ahoj!Jsem rad ze se nekdo ozval.Je to uz dlouho co my dva jsme se nevideli.Jinak pan Hlinka odesel s klempirou do duchodu,moc velka skoda.Budu reagovat a neber to spatne o kole nevim ja nic,nepopiram ze se to nestalo i ty dalsi veci!Co se tyce narazniko,muj nazor na vec je takovej ze kdyz sme ti opravovali predek a odreli by jsme ti zadni naraznik tak to laknem oboje na jednou.Protoze vzdycky lakyrovi zustava nejaka barva v pistoli.Na bok si matne pamatuji,ze tam snad nebyl uplne prene trefenej odsti,coz se u starsiho laku muze stat,kdyz jsou pod kodem pododstiny.Jestli je to jinak tak me oprav.Co Coupe sehnal jsi nejake?
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Uživatelský avatar
Hujer
*****
Příspěvky: 1812
Registrován: 09 říj 2006, 21:39
Bydliště: Praha

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od Hujer »

Hardcam píše:
Lukino píše:Docela jsme se tomu oba zasmáli.
On se smal taky? Smat se odflaknuty praci vlastnich zamestancnu je trosku podivny.

Ja servisuju uz jen na dvou mistech, rozhoduje to, co je s autem. Co je pod kapotou, jde do Hyundai servisu na okraji Prahy, kde mam jednoho mladsiho mechose a dela to jako melouch. Cena vzdycky spickova, moznost vlastniho materialu a jako bonus mi vetsinou dolije nejakou kapalinu, zkotroluje rucni brzdu a takove ty provozni detaily. Zjistoval jsem parkrat i ceny u Hujera, ale nikdy jsem tam nejel. Za jedno jsou ceny servisu v Praze uplne na jiny urovni a za druhy jsem mel strach. Ce se tyce zbytku auta, jezdim doslova za roh, lakyrnicke prace na tak vysoke urovni, ze bez meraku laku nelze poznat, kde to bylo lakovano - maji na to profesionalni ohromny box, ne usmudlanou garaz, ve ktere ponk prikryji igelitem, kolem auta rozhazou noviny a a behaj se strikaci pistolkou. Pro predstavu vyjde jeden blatnik kolem 2000Kc, od poctu dilu se odviji nizsi cena. Mechanicke prace supr a hlavne mam auto v minimalni dobe doma. Jezdime tam 20 let (kdysi s Dacii, pak s Oltcitem a postupne zde byli vsechny Hyundai z rodiny i z prace). Reklamace NIKDY a v zadne forme neprobehla.
Muzu vedet z ceho si mel strach?Z moji prace jak brz,nebo rozvodu na ktere si se ptal?
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Uživatelský avatar
Hujer
*****
Příspěvky: 1812
Registrován: 09 říj 2006, 21:39
Bydliště: Praha

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od Hujer »

Ten dotycny,neni sef,ale zamestnanec.Je to bejvalej taxikar kterej umi to co my jsme ho naucili a vzivote neumel a neumi remeslo.Jen malej priklad na kterej si vzpomenu.jeden dotycnej bejvalej clen klubu mel problem s tachometrem,po tom co mu tam dal troje budiky tak mu rek ze ma v háji ozubeny kola v prevodovce a at to neresi.Po cca 1 roce kdyz me poprosil jestli se mu na to podivam,ze mu rekli ze ma v haji prevodovku(nevedel jsem kdo mu to rek to az potom)jsem prisel na to ze ma prelomenej drat od cidla.Ten tydyt neumi vzit do ruky ani zkousecku.Tak jeho nazor ja osobne neberu.Takovejch exesu ma vic.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Uživatelský avatar
black_sheep
Moderátor
Příspěvky: 6616
Registrován: 17 čer 2007, 18:39

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od black_sheep »

predpokladal jsem, ze vzhledem k vystupovani se jedna o nakyho sefa. tak to je super ze takovej clovek tam jedna z lidma a neco vyrizuje pod hlavickou firmy - bal byc se ze udela ostudu. a divim se ti ze vubec beres bez jakychkoliv pochybu v potaz to co ti rika takovy clovek byt je to tvuj kolega, protoze ti rikam LZE a kdo lze ten krade. takze okrada zakazniky. (nadsazka :mrgreen:) a nebo ti nelhal on ale lzes mi ty.... to uz se ja nedozvim. na to jsi nerekl ani popel jako na spoustu mych argumentu primo k veci, akorat to vse proti me obracis. ale to je jedno, smyslem tohoto prispevku neni te napadat. precti si ho v klidu, treba trikrat a pak reaguj - myslim to dobre. at se vyhneme nakym zbytecnym emocim - tech uz bylo dost.

osobne je mi to jedno uz, ja si jen hajim svoji pravdu. me staci ze clovek kterej tam u vas dela a lakuje tam (kdyz uz je teda klempir co mi na tom delal v duchodu) mi povi ze to je na reklamaci a ze to udelate, domluvim se s nima ze to na svy naklady opravej (klempira a lakyra) a jeste musim uznat ze s panem Ptacnikem to jednani bylo naprosto bezproblemovy a obeslo se to bez plamennych hadek apod. nemam tedy duvod delat zbytecny zle. vzhledem k tomu ze slo o melouch, tak si ty ty dva meli odpracovat mimo pracovni dobu tak jako pracovali na mem coupe.

co vic me udivuje, ze ten pan Ptacnik to na sebe vzal. a pak je najednou problem
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Uživatelský avatar
black_sheep
Moderátor
Příspěvky: 6616
Registrován: 17 čer 2007, 18:39

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od black_sheep »

opakuji, vyvarujme se zbytecnym emocim.
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Uživatelský avatar
Hujer
*****
Příspěvky: 1812
Registrován: 09 říj 2006, 21:39
Bydliště: Praha

Re: Vaše/moje zkušenosti s opravama koroze v servisu?

Příspěvek od Hujer »

black_sheep píše:predpokladal jsem, ze vzhledem k vystupovani se jedna o nakyho sefa. tak to je super ze takovej clovek tam jedna z lidma a neco vyrizuje pod hlavickou firmy - bal byc se ze udela ostudu. a divim se ti ze vubec beres bez jakychkoliv pochybu v potaz to co ti rika takovy clovek byt je to tvuj kolega, protoze ti rikam LZE a kdo lze ten krade. takze okrada zakazniky. (nadsazka :mrgreen:) a nebo ti nelhal on ale lzes mi ty.... to uz se ja nedozvim. na to jsi nerekl ani popel jako na spoustu mych argumentu primo k veci, akorat to vse proti me obracis. ale to je jedno, smyslem tohoto prispevku neni te napadat. precti si ho v klidu, treba trikrat a pak reaguj - myslim to dobre. at se vyhneme nakym zbytecnym emocim - tech uz bylo dost.

osobne je mi to jedno uz, ja si jen hajim svoji pravdu. me staci ze clovek kterej tam u vas dela a lakuje tam (kdyz uz je teda klempir co mi na tom delal v duchodu) mi povi ze to je na reklamaci a ze to udelate, domluvim se s nima ze to na svy naklady opravej (klempira a lakyra) a jeste musim uznat ze s panem Ptacnikem to jednani bylo naprosto bezproblemovy a obeslo se to bez plamennych hadek apod. nemam tedy duvod delat zbytecny zle. vzhledem k tomu ze slo o melouch, tak si ty ty dva meli odpracovat mimo pracovni dobu tak jako pracovali na mem coupe.

co vic me udivuje, ze ten pan Ptacnik to na sebe vzal. a pak je najednou problem
Si se zamysli nad tim komu a na co odpovidam!Ja reagoval na toho dotycnyho co je na vrakovisti!Ne na technika,u nas,coz je muj OTEC,takze jestli si si tady dovolujes urazet cloveka ktereho znam 30 let,tebe jen mozna 2 roky a to jeste z jedouciho vlaku tak mladej narazis a tvrde tak brzdi!ME TREBA URAZEJ.nIKOHO JINYHO PROTOZE TO JE MEZI NAMA.JA SEM TI TADY HNED NASEL ZE LZES TY KDYZ SI ME TVRDIL A TADY VSEM ZE SI S COUPATKE NEJEZDIL A JINDE NAPISEZ ZE SI SNIM NAJEL 10000KM A S LANTROU 20000KM ZA ROK!Jak mas prosimte dlouho Lantru?Na tvoje argumety nehodlam furt dokola odpovidat,tak naposledy skracene:Ty si chtel zaplatovat auto,tak to mas a vedelsi ze je to bez zaruky a ze to muze vylest.Jinak pan Ptacnik to jen polil onto nevyvaroval a ja ze svejch penez ti nebudu platit lak kvuli tvemu spatnemu rozhodnuti!Jinak spor tady furt otacis ty.Cele je to otom co jsme si domluvili.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Odpovědět

Zpět na „Pokec“