MORAVA 2009

Hyundai srazy a jiné

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
DEDe
*****
Příspěvky: 1787
Registrován: 31 led 2008, 06:28
Bydliště: Brno, Ceska Trebova
Kontaktovat uživatele:

Re: MORAVA 2009

Příspěvek od DEDe »

at tu jen neremcame posilejte fotky :D Tusim jedinej viki tam natocil i osvetleny auta na video na to se ja osobne fakt tesim konecne sem nasel na hyundai clubu partaka co je silenej do osvetleni jak ja :)
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Reklama
 

Bruno
***
Příspěvky: 684
Registrován: 21 led 2006, 14:56
Bydliště: Šlapanice 664 51

Re: MORAVA 2009

Příspěvek od Bruno »

Já si nemyslím, že jsi nějaký jiný. Myslím, že jsi měl jiná očekávání a realita tě zklamala. Je pravdou, že organizačně to chtělo doladit např. pověřit určité lidi vítáním účastníků a pod. /takové nějaké hostesky z řad účastníků/. Ono je trochu problematické pořádat národní sraz / může přijet kdo chce/ a současně v rámci tohoto srazu organizovat sraz HCCZ, o.s. včetně Valné hromady. Tady potom dochází ke kolizím, jak časovým tak i organizačním. Přitom organizátoři toho měli plné brejle a mysleli si, že pro věc už snad více ani udělat nemohli.
Mám navrh a myslím to upřímně.
Zkuste jen tak cvičně udělat tady na stránkách fiktvní sraz. Tzn. program bod po bodu včetně časových relací prostě sestavit kompletní program. Nezapomeňte na finanční rozpočet! Započítejte také doporučené dopisy na různé instituce a hlavně sestavte podle svého mínění zábavný program tak, aby zaujal co nejvíce lidí. Také propočítejte kolik vám taková organizace v reálu zabere času. Nezapomeňte připravit varianty pro špatné počasí. Jistě to zvládnete a navíc obratem zjistíte jestli je to bude zajímavé pro většinu. Mohlo by se to využít pro organizaci srazů v budoucnu. Zkuste ale každý bod rozpitvat do nejmenších detailů s ohledem na možné varianty.
Po mých zkušenostech s organizováním podobných akcí jsem došel k závěru, že je stále méně méně lidí, kteří se chtěji a umějí bavit. Stále větší počet lidí považuje organizování něčeho / i zábavy/ jako direktivní zásah do jejich práv, kterým se z principu nehodlají podřidit. Ty starší ročníky jsou na organizaci času při takových akcích zvyklí ale většina mladé generace to odmítá, přece jim někdo nebude říkat kdy a jak se mají bavit/viz. Anděl na horách a Dovolená s Andělem/. Opravdu zkuste takový dvou až třídenní sraz naplánovat a uvidíte z reakcí ostatních zdali by se to ve skutečnosti povedlo.
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
Uživatelský avatar
pepan
*******
Příspěvky: 8540
Registrován: 07 úno 2009, 19:13
Bydliště: LIHOF
Kontaktovat uživatele:

Re: MORAVA 2009

Příspěvek od pepan »

mayq píše:
matysekul píše:To jsme byli my. A moc mne mrzí,že jsme se neseznámili. Myslel jsem,že jste místní a v tolika lidech jsem se moc neorientovali.
Co sa da robit, tiez nieje len tak prist a strelit ja som clen.. :D Tak snad nabuduce, prisli sme az uplne posledny vecer tak to je jasne... Bude mi potesenim... :hyu:
áá kurva..tak to mě sere...já sem to tak v hlavě projížděl a prostě sem tvojí fotku nikde neviděl,tudíž sem nebyl schopnej reagovat...mno ,ale kdyby padlo tak 8pívo ,už by to šlo :mrgreen: příště a určitě né dřívjak za 2roky...příští rok bude ve znamení miminka a v době srazů bude čerstvě na světě....
dále ke srazu-je to na lidech ¨taky mě nasralo,že sem dojel a byloo mě řečeno at mažu dozadu...dostal sem véču asi za hodinu a půl...mno to sme s davidem prořešili a rade se omluvil...ocenuju-romanko,bolo,amalfi,davepic-ti zamnou došli a hned se představovali a já byl rád,že to funguje- další věc-počasí-poručíme větru dešti a hovno-vono kdyby bylo pěkně a dalo se courat povenku,tak navštívím chatky jak v třeboni a nedojdu po svejch do hotelu a seznamka by proběhla,ale bohužel-
další věc-organizace-je to fuška- dělal sem party pro 1000lidí 4x-z toho 1x sem sebou seknul vyčerpáním a 3x prodělal 20000,- a od té doby nic nedělám a nechci se už ani podílet na podobných akcích-proto není moc namístě kritizovat organizátory,nýbrž společnost jako takovou- a pokud dojedu a mám :hyu: tak mě spojuje značka a né trička a členství,proto nedělám až zase takové rozdíly a prostě sme si rovni :!: :!: ..takže tak :mrgreen: ..aspon sem si trochu odpočinul játrům
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY

uplně bez hju
matysekul
Moderátor
Příspěvky: 3020
Registrován: 04 říj 2008, 17:50
Bydliště: Česko

Re: MORAVA 2009

Příspěvek od matysekul »

Bruno,já vím,že to není žádná sranda.Nemyslím si sice,že je třeba tolik oficialit,jako různá povolení ,doklady atd.Třeba mně opravte,ale není to spojeno hlavně s tím,že sraz pořádá občanské sdružení.Vždyť přece nemůžete vyběhávat bumážky pokaždé,když se sejde víc lidí se svými auty nebo motorkami.Možná se mýlím,ale určitě nezlehčuji práci pořadatelů.

Co se týče programu.Nejde dělat pokaždé něco,co už někdo nedělal.To je nám všem snad jasné.Možnost programů pro takový počet lidí je omezený.Nemluvě o místě,aby v okolí něco zajímavého bylo.Proto se třeba pořadatelé květnového srazu Kiaclubu.org, inspirovalo Vašimi srazy.Sraz byl pořádán v Hluku(kemp Babí Hora).Ve stejném kempu,který byl již na sraz :hyu: několikrát použit.Program byl víceméně stejný.V Pátek návštěva výrobního závodu KIAMOTORS v Žilině.Sobotní program pouze okopíruji,abych neudělal nějakou botu.
13:00 ~ 14:15 - Instruktaz ZZS (zdravotni zachranna sluzba): ředitel krajské ZZS MUDr. Anton Vaňo promítne asi 30-40 minutový blok s ukázkou poskytování předlékařské (první) pomoci s komentářem k prováděným technikám. Poté si zájemci budou moci vyzkoušet provedení některých prvků první pomoci, jako např. masáž srdce, umělé dýchání, položení zraněného do stabilizované polohy apod. Bude vysvětleno, jak zacházet se zraněným ve vozidle, kdy ho vytáhnout z havarovaného vozu a kdy naopak ne, na co dbát na místě havárie apod. Následovat bude prohlídka sanitního vozu rychlé zdravotnické záchranné služby, vše samozřejmě za přítomnosti lékařů a zdravotnického personálu, kteří jsou připraveni poskytnout odpovědi na naše otázky.
14:30 ~ 17:00 - Instruktaz HZS (hasicsky zachranny sbor): pracovníci požární stanice předvedou vyproštění zraněného z vraku vozu včetně provedení tzv. "vystříhání", ukážou nám, jak hasit zahoření vozidla, vysvětlí nám, kde je nejlépe vozit hasicí přístroj a jaký, jak postupovat při havárii vozidla, jak ho zabezpečit, aby nedošlo k jeho zahoření, co dělat, když vytéká PHM atd. Poté bude následovat prohlídka stanice včetně prohlídky požární techniky. Odvážlivci si mohou skočit i na tyč. Bude možné si vyzkoušet i některé ochranné prostředky. Pro děti bude připravený zvlášť program tak, aby se tam nenudili a dlouho na to vzpomínali.
17:00 - Odjezd smer kemp, vecerni volna zabava
Nikomu nezazlívám program,manželka by to určitě ráda viděla,jako zdravotník.Bohužel jsme se v Ostravě ztratili a do Nošovic jsme to nestihli.Naše blbost.A po dlouhém čekání na Váš příjezd jsme už nemohli tak dlouho postávat na parkovišti.Proto ten odjezd.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Uživatelský avatar
vipe
Moderátor
Příspěvky: 993
Registrován: 17 lis 2007, 17:24
Bydliště: MOST
Kontaktovat uživatele:

Re: MORAVA 2009

Příspěvek od vipe »

Napsalo se tu dost připomínek a podle mého skromného názoru velkej podíl na té tak zvané seznamovačce má to blbý počasí (a nejen tento rok). Pač kdyby nepršelo a rozdělal se oheň (buřty jsem vezl zase domu :mrgreen: ) tak by byla zábava jiná, takhle se v hospodě udělali ostrůvky a nikdo, až na pár jedinců, nevylezlo ven se kochat :hyu: . Byl jsem taky jeden z těch co se moc nedružili, ale měl jsem sebou dceru a věnoval jsem se spíš jí.

Ono udělat opravdu takovej ten velkej "grupáč" někde na place a okolo mít auta na kukačku na to byla nejlepší Mimoň. Tam nebyla žádná hospoda a všichni co tam přijeli se tak nějak družili automaticky. Kdo chtěl šel si zajezdit a kdo nechtěl ten si vyprávěl frky u ohně nebo se vrtal v autě.
Tak že je třeba si položit otázku
-> chci organizovaný sraz? ->
pokud ano je potřeba se podřídit programu a pokud se chci nějakým způsobem družit více je potřeba se o to přičinit tím že se budu zapojovat do již hotových skupinek lidí a vyhledávat společnost lidí kteří mají stejné zájmy
pokud ne tak uspořádat sraz na divoko bez programu kde neni nic jiného na programu než se vzájemně poznat a "vošahat" si své auta :mrgreen:
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Uživatelský avatar
pepan
*******
Příspěvky: 8540
Registrován: 07 úno 2009, 19:13
Bydliště: LIHOF
Kontaktovat uživatele:

Re: MORAVA 2009

Příspěvek od pepan »

jj taky sme vzali roha....kolektivní koukání na pssata nás moc nerajcovalo a nebylo nám 3em :mrgreen: dobře... mno NA českej sraz-bych měl uplně čupr ísto-čupr kemp -okolí:bunkry,přehrada,lodičky šlapadla jsou to PASTVINY :mrgreen: SAMOZŘEJMĚ POUZE NÁVRH :idea:
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY

uplně bez hju
Uživatelský avatar
pepan
*******
Příspěvky: 8540
Registrován: 07 úno 2009, 19:13
Bydliště: LIHOF
Kontaktovat uživatele:

Re: MORAVA 2009

Příspěvek od pepan »

vipe píše:Napsalo se tu dost připomínek a podle mého skromného názoru velkej podíl na té tak zvané seznamovačce má to blbý počasí (a nejen tento rok). Pač kdyby nepršelo a rozdělal se oheň (buřty jsem vezl zase domu :mrgreen: ) tak by byla zábava jiná, takhle se v hospodě udělali ostrůvky a nikdo, až na pár jedinců, nevylezlo ven se kochat :hyu: . Byl jsem taky jeden z těch co se moc nedružili, ale měl jsem sebou dceru a věnoval jsem se spíš jí.

Ono udělat opravdu takovej ten velkej "grupáč" někde na place a okolo mít auta na kukačku na to byla nejlepší Mimoň. Tam nebyla žádná hospoda a všichni co tam přijeli se tak nějak družili automaticky. Kdo chtěl šel si zajezdit a kdo nechtěl ten si vyprávěl frky u ohně nebo se vrtal v autě.
Tak že je třeba si položit otázku
-> chci organizovaný sraz? ->
pokud ano je potřeba se podřídit programu a pokud se chci nějakým způsobem družit více je potřeba se o to přičinit tím že se budu zapojovat do již hotových skupinek lidí a vyhledávat společnost lidí kteří mají stejné zájmy
pokud ne tak uspořádat sraz na divoko bez programu kde neni nic jiného na programu než se vzájemně poznat a "vošahat" si své auta :mrgreen:
=D> AŽ NA TY SKUPINKY-JE DOCELA TĚŽKÉ SE ZAPOJIT A ZAPADNOUT-JE OD VĚCI PODOKTNOUT,ŽE TZV. MAZACI BY MĚLI VZOREM NOVÝCH LIDÍ NA SRAZECH-TUDÍŽ NAZDAR VÍTAME TĚ-KDO SEŠ-JÁ SEM TEN A TEN A TAMHLE JE TEN-HOTOVO-JEŠTĚ NĚCO?? NE? TAK MAZEJ :mrgreen:
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY

uplně bez hju
Uživatelský avatar
vipe
Moderátor
Příspěvky: 993
Registrován: 17 lis 2007, 17:24
Bydliště: MOST
Kontaktovat uživatele:

Re: MORAVA 2009

Příspěvek od vipe »

Něco na tom je pepane, příště to zkusím. :mrgreen:
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Uživatelský avatar
pepan
*******
Příspěvky: 8540
Registrován: 07 úno 2009, 19:13
Bydliště: LIHOF
Kontaktovat uživatele:

Re: MORAVA 2009

Příspěvek od pepan »

:mrgreen:
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY

uplně bez hju
Uživatelský avatar
Yurii
Moderátor
Příspěvky: 3430
Registrován: 08 říj 2006, 09:41
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Re: MORAVA 2009

Příspěvek od Yurii »

Nevim jestli sem s prvnim pořádnym Hyundai srazem čerstvě zasebou taky už mazák, nicméně to Pepan zase rozsek :) Příště to tak zkusíme ;)
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Uživatelský avatar
Hujer
*****
Příspěvky: 1812
Registrován: 09 říj 2006, 21:39
Bydliště: Praha

Re: MORAVA 2009

Příspěvek od Hujer »

Uz sem podekoval za organizaci srazu tak to nebudu opakovat.Co se tice atmosfery na srazu,je pravda ze byla jina naz na dalsich 3 predeslich na kterych sem byl a muzu tedy posuzovat.Bylo to zapricineno zaprve pocasim(kvuli kteremu se nekonal napriklad taborak u ktereho se jiste vsichni schodnem lepe seznamime nez v hospe),dale pak je pravda ze se delali hloucky lidi ktere se moc netocily mezi sebou(to je o lidech a ne o organizatorech a o starych a mladych),je pravda ze me zklamala obsluha v hospe ze nas tam nenechala dele,zabava by se rozjela a mohli jsme se poznat.Program byl pestry a proste se to vse nestihlo,to se holt stava.Co se tyce sprintu a jizdy zrucnosti,jsem sklaman ze se nekonali,ale vyvazilo me to ze jsem videl fabriku(pritom nejsem clenem),hasice v akci a poklabosil s policii.Priste se musime snazit vice sami v seznamovani a ve spolecne podvecerni zabave(jako je napriklad poklaboseni u aut),poslechnout si kytaru a zaspivat si spolecne(jestli ji nekdo ma a doveze) to za nas nikdo neudela to musime sami!Jinak jestli nekdo zna a muze zaridit misto jako napriklad Mimonske letiste,kde se bude moc taborit u nejake plochy tak hned sem snim,takove misto je pak pro sraz a volnejsi zabavu jak stvorene.Akce sice nebyla 100%,ale snaha se ceni a za to by jse meli byt vdecny a podekovat,vim o cem mluvim sam sem to skusil a lidi kteri chteli pomoct bylo jak safranu.Jinak si myslim ze pristi sraz by se mohl ukoncovat az treba v nedeli.Sobotu nechat na zajimavi program,jako je treba nejaka exkurze,sprint, jizda zrucnosti nebo orientacni jizda a nedeli pak nechat volne klaboseni u aut a o nich.Ukonceni bych pak vidl tak po obede.Tak snad ten pristi sraz vyjde a ti co jsou dnes sklamani tak to jeste jednou skuste a nezanevrete na nas stare pardali.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Uživatelský avatar
Hardcam
*******
Příspěvky: 22823
Registrován: 12 dub 2005, 20:04
Bydliště: Slaný

Re: MORAVA 2009

Příspěvek od Hardcam »

Jsem rad, ze jsem usetril spoustu penez. Na druhou stranu me mrzi, ze jsem nepoznal Davida Plevu, mayqa, mel tam byt tusim i majlo s i30 a DEDeho (pepan o nem pekne mluvil, kdyz jsem byl u nej na dovce). Na tenhle sraz jsem nemohl kvuli praci me pritelkyne, ale nebyl to jediny duvod. Byl jsem pouze na jednom srazu a to byla Mimon 2006, kde jeste vsichni sedeli u taboraku a povidalo se. Po srazu jsme byli s Masarinou trochu pokarani, ze peceme spolu. A to je to, co pise pepan - o lidech. To byl pro me supr sraz, zadnej program, zadna organizace a presto to bylo supr, sprinty supr, podle predstav. Je pro me moc velky luxus jet 450km (+450km), kdyz tam bude par lidi, se kteryma si rozumim. Program byl pro me az moc nerealne nabytej a nesrozumitelnej, nejistota pocasi (co budeme delat, az zacne prset), tak jako deleni na casti CZ + NET...to je jako kdybych poradal tridni sraz a ty co propadli v 8 tride poslu v 10 domu, ze dal jen to jen pro ty co spolu vysli z devitky. Myslim, ze Jirka a ivan si na me meli stezovat ve Treboni, ze nejezdim na srazy (dalsi pripominky se srazem nesouvisi) - pocet prispevku a funkce me, panove, k nicemu takovemu nezavazuje. Pepane, na Tvuj sraz si ujit nenecham a verim tomu, ze se nebudu ani chvili nudit. A hlavne musim brat v potaz, ze nejedu sam a moje polivcka (majitelka :hyu: ) se taky nechce nudit. Ale musi prijet i Mates... :mrgreen: nechci se hadat, je to nazor jako kterykoliv jiny. Myslenka, kterou napsal Espero, se mi libi. Ja myslim, ze sraz je predevsim o tom poznat lidi, ne co nejvic lidi, ale ty, se kteryma budu dal komunikovat i v soukromi. Sprinty nejezdim (z podpisu je jasny, ze nemam cim), ale na autickovym srazu se na ne moc rad podivam a nevadilo by mi, kdyby to byla jedna z prioritnich aktivit srazu. Interier a motor Passatu jsem videl na internetovym videu :/
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Uživatelský avatar
DEDe
*****
Příspěvky: 1787
Registrován: 31 led 2008, 06:28
Bydliště: Brno, Ceska Trebova
Kontaktovat uživatele:

Re: MORAVA 2009

Příspěvek od DEDe »

Hardcam: No taky sem se parkrat ptal kerej ty tam si az mi nekdo rekl ze tam nejsi :mrgreen: Myslim ze pepan tu diskuzi uzavrel dobre ;)
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Uživatelský avatar
KMBlendi
**
Příspěvky: 122
Registrován: 24 kvě 2006, 09:55
Bydliště: Kroměříž
Kontaktovat uživatele:

Re: MORAVA 2009

Příspěvek od KMBlendi »

No jak to tak čtu tak se divím. Z mé strany si myslím že organizace, program jsou na lepší úrovni než tomu bývalo tak ještě před dvěma roky. Souhlasím, že s tím seznamováním to pěkně drhlo. Sám kdybych tam dobře neznal Bruna a Vitu tak bych neměl ským pokecat, ale o tom je sraz a nestačí jen sedět a čumět kolem a je třeba se zapojit. TAkže nakonec jsem rád že vím kdo je Espero, David Pleva , Rade22 atd.. myslím že není problém proniknout chce to jen chtít. Páteční program byl pro mne hodně velký zážitek protože se pohybuji v automobilovém průmyslu a za to jsem klubu vděčný, to že se tam nedostali všeci je věc druhá ale asi nejde všechno. Každopádně děkuji organizátorům za sraz!!!
Lantra 99 J2 sedan.
Uživatelský avatar
pepan
*******
Příspěvky: 8540
Registrován: 07 úno 2009, 19:13
Bydliště: LIHOF
Kontaktovat uživatele:

Re: MORAVA 2009

Příspěvek od pepan »

bych chtěl 2011 organizovat :mrgreen:
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY

uplně bez hju
Odpovědět

Zpět na „Srazy“