Prolezl jsem snad celý net a nikde nic.Jen na accenta,...
Nemáte někdo navíc nebo kde nějaký shop kde by se to dalo sehnat?
Díky

Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Kull píše:Ahoj, chceš to na Scoupe MK1 nebo2? Myslím si, že by mimo design měly být stejné, ale jistý si nejsem
Kull píše:To, co mám na fotce je MK1 - bohužel už neexistuje. Teď mám MK2 - turbo a snad bych měl mít někde zbytečnej,....juknu se....
No jo jenomže mě popraskaly všechny ty zobáčky co to drží pohromadě když jsem se to snažil otevřít.Yurii píše:Nestačilo by ho prostě opravit?U všech svých Scoupáčů jsem to musel dělat, stačí malý pilníček, kontaktol, nůž a vazelína
Rozděláš to jen odcvakáním jendotlivých západek pak pilníčkem (nebo nožem) oškrábeš opálený kontakty. Nastříkáš kontaktolem a namažeš prostor mezi kontaktama vazelínou aby to zbytečně neprojiskřovalo a kontakty se alespoň chvíli nepálily a je toPak to zase secvakáš dohromady a okýnka jezdijou zase vesele nahoru a dolu jako dřív
![]()
Ok. Až budeš mít čas tak dej vědět.Kull píše:Ahoj, poprosil ybch o shovívavost - ještě jsem se nejuknul. Z práce jezdím amkat tak do večera, tak není nějak čas. Snad dnes. Včera jsem ručně nakládal 5 kubíků prken an sklápěčku - byla komplet plná (utahanej smajl tu není)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |