Startování

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
kkamcaa
*
Příspěvky: 12
Registrován: 23 zář 2009, 13:47

Startování

Příspěvek od kkamcaa »

Dobrý den všem šikulum tady,
mám zase dotaz. Při startování,když je motor studený,chytne hned,bez žhavení,ale asi pět vteřin klape na tři válce. Poté je vše v pohodě. Máme santu 2.0 crdi, r.v. 2004. Přijde mi,že blbne vstřik,vlastně,že jen kape a nestříká. Chtěl bych vyzkoušet nějaký prostředek na vyčištění vstřiku do paliva. Nemá s tím někdo zkušenost??
Reklama
 

zdenek76
******
Příspěvky: 3297
Registrován: 27 led 2006, 19:12

Re: Startování

Příspěvek od zdenek76 »

Kolik máš najeto? Jestli už řádně, tak tě výměna nebo repas vstřiku stejně nemine, takže pročištění by bylo jen oddálením problému.
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi

+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
kkamcaa
*
Příspěvky: 12
Registrován: 23 zář 2009, 13:47

Re: Startování

Příspěvek od kkamcaa »

No,už tam bude skoro 170 tisíc. Koukal jsem do servisky a zatím je nikdo neměnil. U opela astry,co jsem měl mi to začlo taky zlobit,ale tenkrát jsem tam dal nějaký přípravek do nafty na čištění vstřiku a bylo vše dobrý. Vydrželo to až do prodeje a to jsem najezdil hodně km. Těch přípravku je hodně,proto se ptám,jestli s nějakým někdo nemá zkušenost?
Pokud by pak dál problém přetrvával,musel by se vyndat a koupit nový. Repas vstřiku je drahá záležitost a není na dlouho.
Uživatelský avatar
jardo0908
*
Příspěvky: 83
Registrován: 10 led 2008, 12:35
Bydliště: Vitanova
Kontaktovat uživatele:

Re: Startování

Příspěvek od jardo0908 »

Zdravim ja som mal prisadu na cistenie vstrekou priamo od castrolu a hoby zbytocne vyhodene peniaze najdi si firmu co vstreky diagnostikuje a cisti u nas to bol ecar oni ti ich vymontuju a uvidis ci bude repas alebo staci cistenie nie je to nic zlozite len ich neskusaj vymontovat sam je tam pod krytkou na vicku hlavy taky konik ktory ked uvolnis musis zaistit lebo ti moze spadnut do motora a to by bol pruser iba hyndai to neak blbo vymyslel das skontrolvat a vies na com si.
Odpovědět

Zpět na „Santa Fe - Motory“