To sis u nich objednal, nebo taky okrádají?
 To sis u nich objednal, nebo taky okrádají?Hyundai Accent 1.6 benzín
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Hyundai Accent 1.6 benzín
Zkouška pérování vozidla je co?   To sis u nich objednal, nebo taky okrádají?

To sis u nich objednal, nebo taky okrádají?- Reklama
Bylo mě řečeno že se to při první garančce zkouší-tlumiče.Garančka trvala 3hod. Tak nevím 

HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí

To jarik 65 : Tak ta cena, zase špatná neni ... otázka je, kolik toho udělali jen na papíře a kolik v reálu   Ale když to nevidíš někde za skleněnou stěnou, tak člověku nezbývá, než tomu věřit ...
 Ale když to nevidíš někde za skleněnou stěnou, tak člověku nezbývá, než tomu věřit ...   

Jinak jsem rád, že s tím rychlost. indexem v tom nejsem sám ....

Ale když to nevidíš někde za skleněnou stěnou, tak člověku nezbývá, než tomu věřit ...

Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024  
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný

- ZdeněkSvoboda
Tak nevím nevím, ale já jsem při první garančce žádnou kontrolu pérování neměl  

To samé platí o kontrole brzd 

Cena se mi taky zdá celkem dost i když já mám co povídat. když mi první garanci vyčíslili frajeři v Pelhřimově na 5500Kč

To samé platí o kontrole brzd

Cena se mi taky zdá celkem dost i když já mám co povídat. když mi první garanci vyčíslili frajeři v Pelhřimově na 5500Kč

Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)

Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Je to tak něčemu věřit asi musíšVilda píše:To jarik 65 : Tak ta cena, zase špatná neni ... otázka je, kolik toho udělali jen na papíře a kolik v reáluAle když to nevidíš někde za skleněnou stěnou, tak člověku nezbývá, než tomu věřit ...

- cert
- Kontaktovat uživatele:
Vilda:
Na autě mám letní index H (210 km/h) a zimní T (190 km/h) - oboje pneumatiky dodané k autu ze salonu. Taky bych raději pak kupoval levnější letní s indexem T, ale asi to bude v rozporu s homologací auta - ještě se poptám na STK. Zimní pneu můžeš mít s nižším indexem, ale měl bys mít v zorném poli řidiče štítek s omezením rychlosti (měl jsem to tak na Golfu když jsem ho koupil ze Švýcarska). Už jsme to někde řešili s Mexicanem.

Na autě mám letní index H (210 km/h) a zimní T (190 km/h) - oboje pneumatiky dodané k autu ze salonu. Taky bych raději pak kupoval levnější letní s indexem T, ale asi to bude v rozporu s homologací auta - ještě se poptám na STK. Zimní pneu můžeš mít s nižším indexem, ale měl bys mít v zorném poli řidiče štítek s omezením rychlosti (měl jsem to tak na Golfu když jsem ho koupil ze Švýcarska). Už jsme to někde řešili s Mexicanem.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008

To cert : Díky za info ..... mám to taky tak, letní H, zimní T, jen žádnej štítek na sklo nemám, ale dlabu na něj. Na technickou budu jezdit na letních a hotovo   jen jsem chtěl mít jistotu, že v Butovicích neudělali nějakej renonc ....
 jen jsem chtěl mít jistotu, že v Butovicích neudělali nějakej renonc ....

jen jsem chtěl mít jistotu, že v Butovicích neudělali nějakej renonc ....
 jen jsem chtěl mít jistotu, že v Butovicích neudělali nějakej renonc ....   Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024  

- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ono nejde ani tak o technicku.. stitok v zornom poli znamena ze si vyrobis nalepku "Maximalne 160 Amigo, mas obute zimaky".. celkom bez srandy, zakon nespecifikuje co tam ma byt, hovori len ze musi byt informacia o maximalnej pripustnej rychlosti zimnych pneumatikVilda píše:To cert : Díky za info ..... mám to taky tak, letní H, zimní T, jen žádnej štítek na sklo nemám, ale dlabu na něj. Na technickou budu jezdit na letních a hotovojen jsem chtěl mít jistotu, že v Butovicích neudělali nějakej renonc ....
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023

2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Tomu bych ještě věřil, že mu odzkoušeli pérování, to není žádná práce. Ale že mu vyčistili a promazali brzdové třmeny, tak tomu absolutně nevěřím. Ostatně zkoušku tlumičů a pérování budu vyžadovat při příští garančce a chtěl bych být i u toho...jarik65 píše:Bylo mě řečeno že se to při první garančce zkouší-tlumiče.Garančka trvala 3hod. Tak nevím
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony

- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
skuska tlmicov je vec relativna.. tlmic sa zodpovedne otestuje len tak, ze sa vymontuje z ulozenia a vyskusa sa na pristroji. testovanie na aute ma skor charakter informativny (teda ci su dobre ulozene, ci pri prepruzeni nedochadza k teceniu a podrokolo píše:Tomu bych ještě věřil, že mu odzkoušeli pérování, to není žádná práce. Ale že mu vyčistili a promazali brzdové třmeny, tak tomu absolutně nevěřím. Ostatně zkoušku tlumičů a pérování budu vyžadovat při příští garančce a chtěl bych být i u toho...jarik65 píše:Bylo mě řečeno že se to při první garančce zkouší-tlumiče.Garančka trvala 3hod. Tak nevím
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023

Mexican: Pravdu díš, taková kontrola občas něco napoví, ale záruka veskrze žádná...  

Naposledy upravil(a) Gandalf dne 29 lis 2009, 15:33, celkem upraveno 1 x.

Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno

Stačí přečíst http://www.contitrade.cz/nabidka/sluzby ... umicu.htmlMexican píše:skuska tlmicov je vec relativna.. tlmic sa zodpovedne otestuje len tak, ze sa vymontuje z ulozenia a vyskusa sa na pristroji. testovanie na aute ma skor charakter informativny (teda ci su dobre ulozene, ci pri prepruzeni nedochadza k teceniu a podrokolo píše:Tomu bych ještě věřil, že mu odzkoušeli pérování, to není žádná práce. Ale že mu vyčistili a promazali brzdové třmeny, tak tomu absolutně nevěřím. Ostatně zkoušku tlumičů a pérování budu vyžadovat při příští garančce a chtěl bych být i u toho...jarik65 píše:Bylo mě řečeno že se to při první garančce zkouší-tlumiče.Garančka trvala 3hod. Tak nevím
Podobné přístroje vlastní skoro každý slušný servis.
Byl - Accent 1.6

Přesně tak, tlumiče se dají řádně otestovat i na vozidle. Hned se pozná jak na tom tlumič je. Už jsem pár testů absolvoval, ale s   ještě ne....ovšem to vrzání, křoupání, klepání je podle mne výrobní vada, kterou bohužel test neodhalí, protože to nemá pravděpodobně vliv na vlastní funkčnost tlumiče.
 ještě ne....ovšem to vrzání, křoupání, klepání je podle mne výrobní vada, kterou bohužel test neodhalí, protože to nemá pravděpodobně vliv na vlastní funkčnost tlumiče.

ještě ne....ovšem to vrzání, křoupání, klepání je podle mne výrobní vada, kterou bohužel test neodhalí, protože to nemá pravděpodobně vliv na vlastní funkčnost tlumiče.
 ještě ne....ovšem to vrzání, křoupání, klepání je podle mne výrobní vada, kterou bohužel test neodhalí, protože to nemá pravděpodobně vliv na vlastní funkčnost tlumiče.Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony

Když máš auto na zvedáku a sundaný kola tak už není taková práce sundat prachovky z brzdových válečků stříknout je třeba WDčkemrokolo píše:
Tomu bych ještě věřil, že mu odzkoušeli pérování, to není žádná práce. Ale že mu vyčistili a promazali brzdové třmeny, tak tomu absolutně nevěřím. Ostatně zkoušku tlumičů a pérování budu vyžadovat při příští garančce a chtěl bych být i u toho...
Jo a k těm zadním kotoučům:Byli na nich rýhy(někteří si vzpomenou byli tady fotky nemůžu je najít)tak kotouče jak se zdá se "srovnali" i když v servisu přiznali že ten materiál na zad. kotoučích není to pravé ořechové-jak jste na tom vy ostatní se zadními kotouči

To Jarik65 :
Zadní kotouče mám jak dětskou prdelku a tomu promazávání brzd. třmenů se mi taky moc
 a tomu promazávání brzd. třmenů se mi taky moc 
věřit nechce .... mě technik na garanci Accenta projel a ve 130 km/h pustil volant a šlápnul na brzy. Když máš správně nahuštěný pneu, tak by se auťák neměl odklonit od směru. Sám si takhle testuju brzdy, už dlouhý léta a docela se na to dá spolehnout. Kdyby sis při garanci stěžoval, že ti při brzdění auto táhne ke straně, tak beru, že by to zkontrolovali a promazali, ale sami od sebe .?.?. A nebo máš kliku a kápnul jsi na opravdu dobrej servis 

Jinak včera jsem dostal záchvat pracovitosti a hodinu jsem strávil na vapce .... Ácu jsem vydrhnul, vyluxoval a potom ještě navoskoval nano leštěnkou Turtle Wax, takže se blejská jako psí kule Docela se s ní dobře dělá i při nižších teplotách a celý naleštění mi zabralo asi půl hodiny .... tak se do toho taky pusťte, když máme v listopadu docela pěkný jaro
 Docela se s ní dobře dělá i při nižších teplotách a celý naleštění mi zabralo asi půl hodiny .... tak se do toho taky pusťte, když máme v listopadu docela pěkný jaro   

Zadní kotouče mám jak dětskou prdelku
 a tomu promazávání brzd. třmenů se mi taky moc
 a tomu promazávání brzd. třmenů se mi taky moc věřit nechce .... mě technik na garanci Accenta projel a ve 130 km/h pustil volant a šlápnul na brzy. Když máš správně nahuštěný pneu, tak by se auťák neměl odklonit od směru. Sám si takhle testuju brzdy, už dlouhý léta a docela se na to dá spolehnout. Kdyby sis při garanci stěžoval, že ti při brzdění auto táhne ke straně, tak beru, že by to zkontrolovali a promazali, ale sami od sebe .?.?. A nebo máš kliku a kápnul jsi na opravdu dobrej servis

Jinak včera jsem dostal záchvat pracovitosti a hodinu jsem strávil na vapce .... Ácu jsem vydrhnul, vyluxoval a potom ještě navoskoval nano leštěnkou Turtle Wax, takže se blejská jako psí kule
 Docela se s ní dobře dělá i při nižších teplotách a celý naleštění mi zabralo asi půl hodiny .... tak se do toho taky pusťte, když máme v listopadu docela pěkný jaro
   Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024