By ma zaujimalo z coho je ten tapacir(to kde kedysi bola prichytena ta kapsa a teraz tam niesu po nej ani dierky)

Podla mna by celkom dobre vyzeralo keby si na tych 15" urobil taky kriklavy zeleny pasik po obvode(a mozno ich aj strekol na cierno)

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
JAsna páka. I ja sa už těšim až to hodim o5 na 15" lebo na tych 13"pobuchanych plehačikoch si pripadam ako ked idete v nakupnom voziku ..Moneto píše:No to dufam aj jaa nieco sa na leto chysta nejake vylepsenia este casu dost na rozmyslanie
a elektorony mam ked to dam na letne tak to bude lepsie
dokladne som ich ocistil od hrdze a za tazke peniaze som ich dal dokladne prestriekat a kus praveho lemu aj vyvarit. ako som predpokladal, boli to vyhodene peniaze, ked to uz raz zacne hrdzaviet a lemy sa zacnu krutit a rozchadzat od seba, uz sa to neda zachranit, treba vsetko vyrezat a navarit nove lemy. vazne uvazujem, ze to dam na jar spravit, novy lem stoji 1440 Sk, co nie je vela, horsie to uz bude s cenou za robotu....Marek_PD píše:robotron: a jak si zachranil te lemy?![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |