té dobře
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
pepan píše:nevadí..však to bude jen takovej oběd sraz..já taky tak za 3 hodky musím taky valit do olmiku a pak na statek
ještě k tomu hnojivu -20kg bolo 30kg Corls....do příštího čtvrtka můžete objednávat
corls píše:pepan píše:nevadí..však to bude jen takovej oběd sraz..já taky tak za 3 hodky musím taky valit do olmiku a pak na statek
ještě k tomu hnojivu -20kg bolo 30kg Corls....do příštího čtvrtka můžete objednávat
Provedena menší úprava 20kg Bolo 30kg JuraJá tolik kvitek v paneláku nemám
Tak PÁNOVÉ z tohoto seznam nám nepotvrdil :corls píše:SOUPIS ÚČASTNÍKŮ NA 99%: PEPAN,RAVE,ZDENEK 76,LAUFAS,JARIK 65,JURA,BOREK,PHANTOM,HARDCAM,AMALFI,CORLS,MATYSEKUL,MYŠÁK 80 ,PETR MARTUS
,ZDENĚK SVOBODA
,EASY
,BOLO
,
Jestli se nemejlím tak: 13+4To už by podle reakcí některých byla slušná účast
Aaaa, omlouvám se, máme teď blázinec v práci, tak jsem fórum trošku zanedbával. Na 99% dorazím.corls píše:Tak PÁNOVÉ z tohoto seznam nám nepotvrdil :corls píše:SOUPIS ÚČASTNÍKŮ NA 99%: PEPAN,RAVE,ZDENEK 76,LAUFAS,JARIK 65,JURA,BOREK,PHANTOM,HARDCAM,AMALFI,CORLS,MATYSEKUL,MYŠÁK 80 ,PETR MARTUS
,ZDENĚK SVOBODA
,EASY
,BOLO
,
Jestli se nemejlím tak: 13+4To už by podle reakcí některých byla slušná účast
AMALFI,PHANTOM,EASY,PETR MARTUS,ZDENĚK SVOBODA,ZDENEK 76-ten je takřka místní tak si ho kdyžtak vyzvednem,znáte někdo adresu
![]()
co tam budeš dělat do večera?Amalfi píše:JAAAAAAAAAAAAA prijedu ... na obidek, vecer jedu zpet.
+1zdenek76 píše:já chci samo přijet taky, ale rezervačku mi nedávejte, ono kolikrát nevím, co bude zítra, takže to nemůžu naplánovat na stopro
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |