velikost klíče na kola

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
TOMTOM
*

velikost klíče na kola

Příspěvek od TOMTOM »

Zdravím všechny. Auto mam od srpna a včera jsem poprvé předělával kola jenže nastal takovej problém! Vezmu origo klíč z kufru a nasadím ho na kola,zaberu a on přezkočil! :evil: Zkusím ho nasadit na jiný kolo a .... to stejný. Takle jsem obešel celé auto a zjistil,že mám klíč úplně nahovno!!! ](*,) Musel jsem do dílny pro 19golu a pak to šlo. :D/ Origo klíč má velikost 21 a tak se naskytá otázka jestli předchozí majitel vyměnil matky na kolech nebo klíč????? Vám klíč pasuje a jakou máte velikost??? Taky jsem si říkal,že jsem někde nepíchnul,to bych byl pěkně v pr...i ](*,) Zdarec Tom
Reklama

Rendys
*

Re: velikost klíče na kola

Příspěvek od Rendys »

Ahoj,já mám na letní a zimní kola na každé jiné matky dostal jsem je už při koupi Santa féčka. K tomu jsem dostal i takovej obyčejnej kříž ale rozměr nevím.Připadá mi ten klíč-kříž, že je běžně k dostání a není to nic speciálního. Zadarmo se nepředají :wink: SF 2,2crdi
Santa Fe 2,2 CRDi nanuál 114kw r.v.2008 stříbrná 4x4
Volvo XC60 2,4 AWD manuál (2016)
Santa Fe 2,2 CRDi 147kw AT Style+Succes šedá 4X4 (2/2017)
Plano
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plano »

Nevím jak na novém SF, ale na starém je originál klíč velikost 21.
I30 Kombi 1,6 2014

předtím:
Trabant 601
VW Pasaat 1.6 CL
Peugeot 405 1.9 GRi
Škoda Felicia 1.3
Opel Vectra 2.0 16V
Škoda Fabia Combi I. 1.9 sdi
Škoda Octavia Combi I. 1.9 TDi
Hyundai Santa Fe 2,0 CRDi 4WD 2003

https://www.e-samolepky.eu
PetrB
**

Příspěvek od PetrB »

Já od nich dostal dva různé klíče. Ale Tvé rozhořčení chápu, když jsem před dovolenou testoval, jaké mám nářadí a zda je správné, měl jsem úplně stejné pocity. Toho druhého klíče jsem si nevšiml a s tím origo Hyu jsem přemýšlel do koho nebo čeho praštím. Pak jsem koupil zimní gumy, kde jsou jiné šrouby a tam ten origo pasuje skvěle.
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“