Ja jsem spokojeny, mam to, co jsem ocekaval. Mohl jsem se rozhodnout i jinak (forum o i30 znam od pacatku, tedy dva roky), ale kde bych si pomohl? Golfa? Ze bych si za stejny prachy koupil parodii na motor 59kW? Nebo Octavii? Radoby robustni auto, ktery ma rozchod i rozvod pomerne kratsi nez i30 a ma jen velky kufr, ve kterem bohuzel necestuju? Snad jen Astra by byla dobry ekvivalent. Bohuzel sestre shnil na nove Corse po dvou letech vyfuk a to je na me moc, to bych snad radsi vibroval

Jeste zbyva Focus, Fordama jezdi cela druha odnoz nasi rodiny (S-max, Fiesta, Maverick, C-Max) a to je vtipnejsi jak sledovat komedii v televizi, stridaji se v servisu jak kurvy v bordelu....nevim o nikom, koho by i30 nechala ve stychu a to je pro me priorita. At vrze, at skripe, ale musi jezdit. V dobe, kdy vsichni setri, je vzacnost, ze auta jeste dojedou do cile. A setri i VW, jen si to neumis priznat...napriklad plasty ve VW jsou na stejne strasne urovni jako v i30. Bohuzel. Nevim, proc platit navic, kdyz neni ekvivalent...