Na druhou stranu "Lepší je si to posrat podle svého nežli podle toho co ti radí ostatní"

Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
nemozem to ani odfotit lebo sa mi pokazil telefon,ale co som pozeral fotky scoupeciek tak som zistil ze ja tam mam ten sirsi stlpik...Yurii píše:To je takova ta guma co je nalepena kolem okna... zklusim se poptaz seemanna jestli nahodu nema tohle okynko ale nejsem si jistej, muzes vyfotit ktery mas? Delaly se s uzkym sloupkem nebo se silnym sloupkem a lisi se to nejen podle rocniku.
napíšu ti k tomu jen tolik já mám tonované skla takže přes den tam není skoro vidět,ale už se mi stalo že jsem to otevřel i v noci a poslepu jen to chce trochu šikovnosti. za prvé odehnou dneře a vrazit tam šroubovák asi 20 cm od sloupku do leva aby ti tam vznikla díra pak ohnout svařovací drát a na konci ho obrousit at je ostrý a zapícne se do toho čudlíku který je potáhnutý kuží nebo koženkou já mám kůži a máš vyhráno ,ale rozbíjet sklo to je barbarství třeba ti to párkrát sjede a nezapíchne se ,ale nakonec to určitě půjde věř mi otvíral jsem to snad stokrát tak hodně štěstí PALITomson-tr píše:caute,poradte ako mam otvorit scoupe lebo som si zamkol dnu kluce,skusam kadejako drotom ale stale nic,ja uz neviem...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |