spotřebu u i10 1,1 mám při 20km dojíždění do práce 90% venku 10% ve městě následující:
14 - 424km - 6,34l - koupeno 3/2010
1.780km - 5,79l - od 2.000km namontovány letní gumy
3.600km - 5,50l
4.562km - 5,12l
4.950km - 5,60l - cca 8x použitá klimatizace
5.845km - 5,13l
50% jedním směrem kopce a vše po okresní silnici, očekávám, že se možná dostanu i pod 5l.

28.6.2011 - 28.6.2012 průměrná spotřeba 5,53l po okresních silnicích najeto 32.000km
můžete mi prosím poradit jakou chladící kapalinu mohu doplnit do Hyundai i10 - benzín
NYNÍ 95.000KM na letních5,3-5,6 na zimních 6-6,5 ,
nechce mi to kopců táhnout, co by to mohlo být, žeby svíčky či vzduchový filtr prosím poradte děkuij

, mylsím že toto jsou velmi pěkné výsledky , já jak píšeš " při lehké noze" jsem se dostal na podobné výsledky , ale pořád takhle nejezdím takže spotřebu mám někde mezi 5.5 - 6 litry , a to je myslím na mé občasné "závodění" taky pěkné
  , mylsím že toto jsou velmi pěkné výsledky , já jak píšeš " při lehké noze" jsem se dostal na podobné výsledky , ale pořád takhle nejezdím takže spotřebu mám někde mezi 5.5 - 6 litry , a to je myslím na mé občasné "závodění" taky pěkné   .
  .

, jasně, no s tím bezporuchovým průběhem bych moc nesouhlasil. Výbavu mám tu nej. Byl jsem zvyklý na komfort. Chybí palub.comp. ale to řeším. K uvedeným problémům. Po uvedení do provozu prasklo čelní sklo, mé podezření špatného usazení v rámu a následným používáním klimošky. Mám v základu pojištění skla z nulou, tak výměna a šup po 2 měsících opět prasklo,pod stěračema podélně... zatím neřešeno. Pneumatiky katastrofen viz jiné vlákno, dodnes nevyřešeno z prodejcem.... hučí palivové čerpadlo, je slyšet v kabině,prý je to normálne
 , jasně, no s tím bezporuchovým průběhem bych moc nesouhlasil. Výbavu mám tu nej. Byl jsem zvyklý na komfort. Chybí palub.comp. ale to řeším. K uvedeným problémům. Po uvedení do provozu prasklo čelní sklo, mé podezření špatného usazení v rámu a následným používáním klimošky. Mám v základu pojištění skla z nulou, tak výměna a šup po 2 měsících opět prasklo,pod stěračema podélně... zatím neřešeno. Pneumatiky katastrofen viz jiné vlákno, dodnes nevyřešeno z prodejcem.... hučí palivové čerpadlo, je slyšet v kabině,prý je to normálne  , motorky od hlavných světlometů cvrlikají jak se jim chce. Prý budou vyměněny.
 , motorky od hlavných světlometů cvrlikají jak se jim chce. Prý budou vyměněny.   Podle MicroCatu od Hyundai se musí vyměnit celé světlomety. Servis tvrdí něco jiného. Nemám čas ani náladu se dohadovat. Já potřebuji jezdit a ne čekat až si servis auto do týdne uschopní a předá.... Jsem letecký mechanik a jestli bych se takhle choval ke svému chlebodárci a potažmo k společnostem které si u nás servisují jejich letovej park,tak bych si nevydělal ani na suchý rohlík. Prodejce a servis nebudu jmenovat, kdo zná Kladno určitě bude vědět
  Podle MicroCatu od Hyundai se musí vyměnit celé světlomety. Servis tvrdí něco jiného. Nemám čas ani náladu se dohadovat. Já potřebuji jezdit a ne čekat až si servis auto do týdne uschopní a předá.... Jsem letecký mechanik a jestli bych se takhle choval ke svému chlebodárci a potažmo k společnostem které si u nás servisují jejich letovej park,tak bych si nevydělal ani na suchý rohlík. Prodejce a servis nebudu jmenovat, kdo zná Kladno určitě bude vědět  .
 .