Moderátoři: miooo, Moderátoři
Policajti přijeli a nic nezmohli,protože kamionak si to pěkně odcouval fuč.Ptala jsem se jich jestli by dostal pokutu a oni řekli,že neEngineer píše:To je sila...
vola by som policajtov na toho hajzla...Aj keď by nič nepomohli a dali mi dobre mastnú pokutu...
Hlavná vec že sa nikomu nič nestalo... Ani autu ani tebe. A nabudúce ešte opatrnejšie
to je zase blábolRichard555 píše:podobně se chovají i řidiči Oktávek TDI.........![]()
![]()
na modrýmGandalf píše:Pepan: Tak to vidíš, patříš mezi ně, tady to máš černý na bílým
Obuj si čižmy, flákni to zo sebou na zem, možno ti kúpi novétruhlina píše: .Teprve ted to mou ,,drahou " polovičku trklo a koupil mi pořádný zimní gumy!
Gandalf píše:Pepan: Tak už to dál nepitvej, my to tady stejně všichni už dávno víme... a máme Tě přesto rádi
Pomalejš už se jet nedalo.Nic nevokecávám rozhodně to nemám zapotřebí a pokud bych věděla ,že je to moje chyba,tak jí uznám a nebudu se vymlouvat.Jen díky tomu,že jsem jela pomalu se mě ani autu nic nestalo.Co vím na 100% už ted je to,že velké auto už si nekoupím.Nejspolehlivější auto,které jsem měla byl fiat panda se kterou jsem dojela všude a bylo jedno,že nemám zimní gumyRichard555 píše:Z toho vyplývá několik poučení pro všechny:
- v zimě to chce pořádný zimní gumy, i nejhorší zimní jsou lepší než nejlepší univerzály.....
- co neubrzíš, to neukecáš
- kam nevidíš tam jeď maximálně opatrně a na sněhu a ledu to platí dvojnásob !
- zákony fyziky platí i pro SUV, i když taky jedno občas sedlám, uvědomuji si jak funguje setrvačnost 2 rozjetých tun
bohužel v běžném provozu vidím dost řidičů SUV kteří si myslí opak a asi nemají ani pud sebezáchovy. Velmi podobně se
chovají i řidiči Oktávek TDI.........![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |