spodním "tachometrem" tempomat aktivuji,set-em vpravo dole zadám aktuální rychlost + - šteluji rychlost tempomatu,ale nepřišel jsem na co je vrcní "tachometr" a potom ještě kolečko nad ním.V Hyundai mi moc neporadili,protože prý je to nové

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tak vrchní tachometr bude omezovač rychlosti (jede se jako bez tempomatu s normálním plynem, ale rychleji to prostě nepojede), v meganu mám identický symbol. Kolečko nad tím tipuju na vypnutí tempomatu/omezovače bez zmáčknutí brzdy/spojky, to používám, hodí se to. No a SET (-) tipuju na zrychlení na poslední zapamatovanou rychlost.Jardach píše:nepřišel jsem na co je vrcní "tachometr" a potom ještě kolečko nad ním.
Tak v ceníku i30 cw Comfort je opět solární sklo, cena klesla na úroven staré verze, takže ted bych už zase bral novou i 30cwRuska.ruleta píše:Kdybych nebral i30cw lacinější z výprodeje, tak jsem chtěl jedině s tempomatem.
Musel jsem se rozhodnout docela rychle, byla poslední bílá a 3x červená barva, hádej která stojí u mě na dvorku ?
Takže s koulí za 377 000,- to bych novou verzi 1,6 CRDI 85 kW Comfort za tu cenu nepořídil (406 000,-).Určitě jsem chtěl přední solární přední sklo a to už by u nové nebylo![]()
RR
spodní je tempomat, nastavuje se na budíku rychlosti kolik chceš jet, horní je omezovač nastavíš si na displeji středovým mezi budíky maximální rychlost, kolečko je když chceš brzdit a uložit poslední volbu, tak ho zmáčkneš tempomat se uloží a vypne se, pak stačí dát RES a jedeš dál. Tlačítko set se mačká samozřejmě při první volbě a tolik kolik jedeš to pak držíJardach píše:Ahoj jsem zde úplný nováček a taky nový majitel i30cw 1,6 Style,zatím vše v pořádku (najeto 500km),jen s čím zápasím je tempomat,v návodu je méně tlačítkový než mám já (viz.foto ),
spodním "tachometrem" tempomat aktivuji,set-em vpravo dole zadám aktuální rychlost + - šteluji rychlost tempomatu,ale nepřišel jsem na co je vrcní "tachometr" a potom ještě kolečko nad ním.V Hyundai mi moc neporadili,protože prý je to novéMůže mi to někdo přesně popsat díky,popřípadě ofotit "nový" návod na tempomat .
Trochu off topic, ale čo to je to predné solárne sklo?Ruska.ruleta píše:Tak v ceníku i30 cw Comfort je opět solární sklo, cena klesla na úroven staré verze, takže ted bych už zase bral novou i 30cwJJ nedá se nic dělat.
RR
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |