Odhlučněné to bude, ale nevím jak se bude časem chovat kapota, tedy spíše lak, myslím, že se to tam dává i proto, aby to teplo nepůsobilo tolik na kapotu. Tedy zatím jsem u všech aut měl. Koupit bych to chtěl taky, ale někde jsem tady četl orig. díl přes 5000,- což je docela dost, takže spíše vyřešit nějakou náhradou, jako někteří.
2,0 bych taky bral tak hodně radosti.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
No tak barva je dobra a pod kapotou alespon jde vide ze tam je motor. Fakt paradni vecicka. Tak taky se pridavam ke gratulaci. Dostal jsem se k tomuhle vlaknu pozde a tak ani nevim za koli si to koupil. Ale neni to podstatne, hlavne ze mas alespon poradny kus auta. Mimochodem muj znamy ma ted i30 1.4 a najeto 1000km se spotrebou 9.1 l/100km ehm ... asi mu reknu za kolik si jezdis ty abych ho nakrknul
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn. i10 1.2 - byvavalo i20 1.6 - byvavalo Getz 1.6 - byvavalo
1,4 a spotreba pres 9l na 100??? my tu 1,4 jeste nemame zajetou a to s tim zena jezdi do skolky a do obchodu (8km v kuse) a ja jsem to parkrat projel na delso trasu a dal jsem tomu parkrat cervene pole a rychlost az do 170 a vysledek na 800km prumer 7,4 tak teda nevim co s tim kdo dela a zajimalo by mne o kolik je lepsi 2,0 jestli ten prubeh vykonu je zasadne jiny.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
Felotron:
1. Gratuluji ti, hlavně spousta kilometrů bez nehody.
2. Koukám že to auto stálo tolik jak moje ale s 1,4 motorem To tě závidím , ale na druhou stranu už to má vyšší povinné ručení a to by už jsem nesplatil.
Amalfi: Mě to taky nežralo 9L. Ted v zimě mám sice víc než v létě. V zimě kolem 8L a v létě kolem 7L. To musí být nějaká zrada, ta spotřeba mu vyšla podle tankování? nebo podle PP?
to povinne ruceni bych nijak tragicky nevidel - kdyz to rozpocitas do celyho roku, je to prakticky zanedbatelna castka, zvlast kdyz ted benzin furt zdrazujou...
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3