to dudu: Asi máte na Slovensku schopnější dealery
 , když se už u vás objevily tlumiče s dvojkou na konci. S těmi tlumiči SACHS na předek též počítám, pokud se ty od KYB do konce dubna neobjeví na trhu.
, když se už u vás objevily tlumiče s dvojkou na konci. S těmi tlumiči SACHS na předek též počítám, pokud se ty od KYB do konce dubna neobjeví na trhu.  to tombas: Když jsem měl auto nové, tak jsem si také myslel, že se mne problém s tlumiči netýká. Bylo ticho, nic se "nedělo". Po nějakém čase jsem zjistil, že jsem se hluboce mýlil. Podle testu i teď pracují normálně a přitom normálně nepracují. Už si toho všimnul i můj polohluchý kolega, kterého vozím do práce. Nicméně můžeš mít už nějakou lepší sérii tlumičů, ale já už originálům nevěřím......

HURÁ...
 HURÁ...  

Tak tos udělal radost asi hodně lidem
  Tak tos udělal radost asi hodně lidem 
 Ještě budu měnit stabilizátory (ten jeden je takový divně vykloubený už od začátku) a taky jsem si na podzim všimnul, že levý silentblok byl v jednom místě nepatrně odchlíplý. To bych chtěl vyřešit na záruku a tak se zatím do toho nebudu hrabat....
  Ještě budu měnit stabilizátory (ten jeden je takový divně vykloubený už od začátku) a taky jsem si na podzim všimnul, že levý silentblok byl v jednom místě nepatrně odchlíplý. To bych chtěl vyřešit na záruku a tak se zatím do toho nebudu hrabat.... Asi mají také ještě v krvi to známé pořekadlo "UROB SI SÁM"
  Asi mají také ještě v krvi to známé pořekadlo "UROB SI SÁM"