Doplňky na Accenta

Jak upravit svého hjundaje.

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
Hanz
****
Příspěvky: 1390
Registrován: 24 pro 2005, 16:11
Bydliště: picava, mladoboleslafsko

Doplňky na Accenta

Příspěvek od Hanz »

Lidičky, nevíte o "dvorním" dodavateli doplňků na Accenta? Chtěl bych si zkrášlit nového člena rodiny a nějak se mi nedaří ho vylovit z vod internetu. Nebo se všichni cpou jen do bramboráků, meďourů a jim podobnejch značek? Předem díky za pomoc.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Reklama
 

Felotron

Příspěvek od Felotron »

Kurna chlape, sak to auto je krasny, proc tam cpat nejake nepravosti :(

Da se koupit original Hyundai kridelko i s 3. brzdovym svetylkem, v Autostylu maji za 700 pekny koberecky (pripadne predvedu na srazu) a tim asi koncim...
Uživatelský avatar
ok1dnh
*
Příspěvky: 38
Registrován: 13 črc 2006, 15:03
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ok1dnh »

No, něco decentního se na Accenta 2005 i prodává. Koukám na vaše fotky a skoro nikdo nemá například přední masku (3000,-), nebo ochrané gumy na nárazníky (ty jsou sice na můj vkus předražený, 4318,- Kč, ale vypadají hezky a mají i nápis Accent), případně ochraná nárazníková folie (1035,-), který kryje zadní nárazník proti poškrábání při nakládání do kufru (vše je vidět na fotkách u mne na Personal Gallery). No a uvnitř autíčka jde taky udělat jedna hezká změna.
Co mne vždy naprosto odrovnalo při sednutí do auta byla hlavice řadicí páky. Pořád jakoby byla pokryta lepidlem. Nabízená kožená tedy na můj vkus nic moc. Ale Getz má pěknou hlavici řadicí páky. Pan prodávající náhradních dílů sice tvrdil, že to nejde použít na Accenta, ale kecal. Jde bez jakékoliv úpravy. Vyšroubovat hnusnou "lepicí" hlavici a nahradit ji pěknou koženou s kovovým vrškem pro Getze je otázka půl minuty. Jen ta cena není až tak z levného kraje (1500,-Kč), ale je to hezké. Jo a nakonec, ani jsem nevěděl, že prodávají soupravičku na opravu malých škrábanců laku za 344,-Kč, což je barva a průhledný lak ve dvou nádobkách.
Karel
P.S. Vše pochází z AP Butovice
Accent 1.3i Elegance, 5dv, r.v. 2005
Odpovědět

Zpět na „Tuning“