Ještě foto pro škarohlídy, motor s chobotnicí LPG

Moderátoři: nulda, 89majlo96, Moderátoři

, mám na cca 47l a až budou prachy navíc tak ji vyměním za větší, u nás je mi to putna, to jsou čerpačky všude ale když jedeš dál tak dojezd 500km na plyn nemusí stačit. Hlavně co se skandinávie týče
 , mám na cca 47l a až budou prachy navíc tak ji vyměním za větší, u nás je mi to putna, to jsou čerpačky všude ale když jedeš dál tak dojezd 500km na plyn nemusí stačit. Hlavně co se skandinávie týče  
  btw bylo půl dvanácté večer a mělo to jediný háček, neměl jsem nasazený origo liťáky, ale hliníkáče a ty mají trošku menší díry na šrouby a klíč se mi tam nevlezl. Takže stejně musel přijet táta a dovézt golovku, která má úzký ořech, jinak bych byl v p...
 btw bylo půl dvanácté večer a mělo to jediný háček, neměl jsem nasazený origo liťáky, ale hliníkáče a ty mají trošku menší díry na šrouby a klíč se mi tam nevlezl. Takže stejně musel přijet táta a dovézt golovku, která má úzký ořech, jinak bych byl v p...  
 Je to nejlepší řešení.
 Je to nejlepší řešení. .Přitom díra nebyla velká.Když jsem ji později dal do pneuservisu na opravu,tak servisák 20min.hudral,že kdo se má v tom sajrajtu hrabat
 .Přitom díra nebyla velká.Když jsem ji později dal do pneuservisu na opravu,tak servisák 20min.hudral,že kdo se má v tom sajrajtu hrabat  (taková hustá žlutá,pružná hmota) .Vnitřek pneu vyčistil od spreje-že by to dělalo neplechu při vyvažování.
(taková hustá žlutá,pružná hmota) .Vnitřek pneu vyčistil od spreje-že by to dělalo neplechu při vyvažování.
 bylo takové.
 bylo takové. ale jak řikám, já měl problém na severu. Ve švédsku jsem najel asi 1500km a potkal jsem jednu a kvalita byla nechutná, sice to jelo ale papalo přes 15l takže úspora jak štyry... v norsku taky cca 1200km a potkal jsem tři takže to vycházelo taktak
 ale jak řikám, já měl problém na severu. Ve švédsku jsem najel asi 1500km a potkal jsem jednu a kvalita byla nechutná, sice to jelo ale papalo přes 15l takže úspora jak štyry... v norsku taky cca 1200km a potkal jsem tři takže to vycházelo taktak  Akorát jejich cena benzínu (přes 40kč/l) mě nutila šetřit a hledat lpg. V německu, holandsku, itálii atd tě tohle nepotká....
  Akorát jejich cena benzínu (přes 40kč/l) mě nutila šetřit a hledat lpg. V německu, holandsku, itálii atd tě tohle nepotká....| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |