Musím s tím co nejrychlejc něco udělat, venku je horko a je to zrovna moje okno u řidiče...peču se jako makrela
  Musím s tím co nejrychlejc něco udělat, venku je horko a je to zrovna moje okno u řidiče...peču se jako makrela 
Moderátoři: Farrael, Moderátoři

, nanejvíš je můžeš případně jemně přihnout, ale pozor na to abys je neprohnul moc, to by potom mělo sklo velkej odpor a mohl by shořet motorek.
 , nanejvíš je můžeš případně jemně přihnout, ale pozor na to abys je neprohnul moc, to by potom mělo sklo velkej odpor a mohl by shořet motorek.
 Vyzkouším alarmovu radu, kdyžtak to zkusím i trochu přihnout a uvidí se, doufám, že se to nějak udobří
  Vyzkouším alarmovu radu, kdyžtak to zkusím i trochu přihnout a uvidí se, doufám, že se to nějak udobří  
 Jakýho? Jsem velkej fanda. Sám mám taky jednoho, ale bohužel už bez papírů. Jinak hodně štěstí u maturity
  Jakýho? Jsem velkej fanda. Sám mám taky jednoho, ale bohužel už bez papírů. Jinak hodně štěstí u maturity Táta ho zdědil po dědovi (bohužel) přibližně v mým věku, takže jeho první auťák a vzpomínka na dědu, moc si na něm zakládá. Do roku 97 byl ježděnej každe den, pak taťka dostal služební a žigulík stál v garáži. Před pár rokama to tátu zase chytlo a začal o něm mluvit jako o veteránovi, o víkendu jedem na testaci na papíry historickýho vozidla
  Táta ho zdědil po dědovi (bohužel) přibližně v mým věku, takže jeho první auťák a vzpomínka na dědu, moc si na něm zakládá. Do roku 97 byl ježděnej každe den, pak taťka dostal služební a žigulík stál v garáži. Před pár rokama to tátu zase chytlo a začal o něm mluvit jako o veteránovi, o víkendu jedem na testaci na papíry historickýho vozidla  Veterán v pravým slova smyslu to asi neni, ale podle roku výroby na to má nárok a ta testace má spoustu dalších výhod (symbolická pojistka, velká hodnota při případné totálce a podobně)... Tady je jedna fotka ze srazu http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... 1672994080 (odkaz je veřejnej, měl by fungovat i bez registrace)
 Veterán v pravým slova smyslu to asi neni, ale podle roku výroby na to má nárok a ta testace má spoustu dalších výhod (symbolická pojistka, velká hodnota při případné totálce a podobně)... Tady je jedna fotka ze srazu http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... 1672994080 (odkaz je veřejnej, měl by fungovat i bez registrace) 2103 se mi taky moc líbí. Hlavně měl takovej luxusní interiér
  2103 se mi taky moc líbí. Hlavně měl takovej luxusní interiér  Ale zase 2101 je klasika. Sry za OT.
 Ale zase 2101 je klasika. Sry za OT. Zatím to dělám tak, že okno povysunu do toho přeskakovacího bodu, v něm ho rukou zatlačím zpátky do rámu, a dál už zase vyjíždí dobře...
  Zatím to dělám tak, že okno povysunu do toho přeskakovacího bodu, v něm ho rukou zatlačím zpátky do rámu, a dál už zase vyjíždí dobře... Uvidíme... PS ta od skla utržená packa podle mě nebude příčina, ale důsledek...v tom místě asi vzniká nějaký odpor, který to rve dopředu a packa byla poslední bod, který to ještě nějak držel, tak povolila...
  Uvidíme... PS ta od skla utržená packa podle mě nebude příčina, ale důsledek...v tom místě asi vzniká nějaký odpor, který to rve dopředu a packa byla poslední bod, který to ještě nějak držel, tak povolila...| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |