Potrebujem poradit lacne ubytko v prahe cez tyzden na 2 noci - 3 dni... Ma to byt pre dve osoby, a najlepsie take, aby som mal kam zaparkovat
 .. Nemusi to byt v centre, a vlasne nemusi to byt ani priamo v Prahe, ale nech to nieje moc daleko..
 .. Nemusi to byt v centre, a vlasne nemusi to byt ani priamo v Prahe, ale nech to nieje moc daleko..Bude to cez tzv. skolske prazdniny, niekedy na buduci mesiac prvy tyzden.. /najskor este neviem termin na beton/..
Za typy vopred dakujem

) je to po dalnici a prijezd do Prahy je primo k metru s parkovistem.
 ) je to po dalnici a prijezd do Prahy je primo k metru s parkovistem.
 Co se týče ubytování bohužel nemám možnost ani o ničem nevím, jak jsem místní nikdy jsem to nepotřeboval...
 Co se týče ubytování bohužel nemám možnost ani o ničem nevím, jak jsem místní nikdy jsem to nepotřeboval...

Mne je to jedno a rád objevuju nový místa i v rámci Prahy. Václavák a celkově centrum za moc hezký ani reprezentativní nepovažuju, vyjma malý strany a hradu
 Mne je to jedno a rád objevuju nový místa i v rámci Prahy. Václavák a celkově centrum za moc hezký ani reprezentativní nepovažuju, vyjma malý strany a hradu 

kdyby moje bába byla u holky v rajchu, tak bych Tě klidně ubytoval u mě doma, místa tady mám spoustu, ale bohužel je doma
 kdyby moje bába byla u holky v rajchu, tak bych Tě klidně ubytoval u mě doma, místa tady mám spoustu, ale bohužel je doma   ukázal bych Ti pamětihodnosti, že by si na ně dlouho vzpomínal
 ukázal bych Ti pamětihodnosti, že by si na ně dlouho vzpomínal   ale snad se ještě někdo s něčím ozve ...
 ale snad se ještě někdo s něčím ozve ...