He, a třeba Ferarri tu užitkovost samozřejmě má

A nepředstavuju si, že ten pohon někdo extrémně využije. Přece si někde nebudete odírat svého nového miláčka za třičtvrtě mega. To si kupte Ladu Nivu

Moderátor: Moderátoři
mam pocit ze to vybera zena a ty platisFlufi píše:No samozřejmě že to auto vybírám se ženou! Budeme v něm jezdit oba dva přece. To nechápu, proč to zmiňuješ...Nebo vy jste ti borci co prostě řeknou a co řekne manželka ho nezajímá
V Praze je 4WD pomocníkem jak to myslel Hard jenom za vyjímečnejch situací... já sem i při 5cm čerstvýho prašanu po Praze jezdil se Skupáčem jenom tak pro radost a taky se mi nestalo že bych někde nevyjel (pokud mne v kopci nezastavil nějákej vocas co to na sněhu neumělFlufi píše:V Praze je pohon 4x4 pomocníkem jo?No tos mě pobavil
To by mě konkrétně zajímalo, kde to v těch zácpách a hlavně po tom městě využiješ
Kebyze zakaznici pozaduju auto bez airbagov s tym, ze oni nikdy nenaburaju a teda im take staci, tak im automobilka urcite nevyhovie a vie dobre preco.Yurii píše:Flufi píše: 2WD SUV vznikly jenom proto, že si je zákazníci vyžádali se slovy "nám to přece stačí" a automobilky stálo předělání pohonu na zajetou platformu oproti vývoji nového modelu téměř prd.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |