taky jsem se na konci roku 2007 zjančil a začal jsem hledat nástupce mého Renoldíka. Prachy jsem měl v kupě a dal jsem si limit 350 000 kč. Moje první cesta rovněž vedla do Opla, protože jsem měl Kadetta a byl jsem s ním moc spokojenej ..... nicméně jsem tam dopadl jako Martun

Na nějaký čas jsem hledání vzdal a jen při práci, když jsem jel okolo nějakého salonu, tak jsem tam hodil oko .... takže jsem postupně navštívil Fiat, Peugeot a Suzuki, ale bez výsledku ... prostě se mi nic nelíbilo.
Za pár dní na to, jsem šel s pejskem z procházky a přijela sousedka, která má Getze .... chvilku jsme se bavili a já si mezi řečí prohlížel jejího Hyundaie .... nakonec to dopadlo tak, že jsem hodil psa domů a Getze si projel. Autíčko se mi moc líbilo, jak po stránce vzhledové, tak i motorické .... za pár dní jsme se ženou stály v Butovicích na salonu a obhlíželi Getze

Nakonec jsem objednal 1.6 CVVT v Eleganci ... v modré metalíze a s bočnímy ABG ... za 326 000kč. Jelikož mnou požadovaný vůz na skladě nikde nebyl, tak se musel zadat do výroby a čekal jsem na něj skoro 7 měsíců

S Accentíkem jsem moc spokojený

Jediný neduh na tomto voze byly slabé, klepající tlumiče ... naštěstí je toto již minulost a teď si užívám pohodovou jízdu tlumítkách KYB ....

Tady přebírám nového Accentíka ...
Nudná a plastová palubka, je už dneska taky minulost ...