děkuju za kompliment teda

Já uvažuju o koupi audiny s8-ičky která výkonově bude jinde apod, takže i30 nemusim mít silnější. Nicméně by se mi to líbilo no, udělat z něj voňavku.
Jinak k objemu motoru, kterej tu zmiňujete, tak u nový i30 by byla jedině možnost 1.6, 2.0 se přestaly dělat mám dojem před 2007.
A navíc je to přirozená lidská vlastnost, chtít víc a i 30 se mi jako auto moc líbí a jsem v něm hodně spokojenej, co se týče posezu i zpětný vazby od kol do řízení. A proto bych si ho rád nechal, bohužel sportovní verze se nedělá a 1.6 ač je na poměry silná dost, stejně není pro mě dost výkonná.
Navíc jsem mladý a zvídavý, tak jsem se chtěl i trochu poučit a zjistit, co která úprava obnáší.
Jasně, že vím, že výhodnější by bylo rovnou koupit jiný auto který bude rychlejší. Ale to by bylo za cenu toho, že by se mi třeba nelíbilo no.
Mám ke svý i30 velmi dobrej vztah a jak říkám, ve všech směrech mi vyhovuje, jen ten výkon bych uvítal vyšší. A brzdy možná silnější
Ideální-ale je to jen vysněný by bylo dostat od hyundai sponzoring a postavit prostě s jejich pomocí unikát já nevim i30 RS

A věřím, že by se našli lidi co by ji chtěli. Bohužel problém je, že hyundai si většinou koupí člověk kvůli ceně vs. výbavě a často je to důchodce nebo člověk spořivý, kterého nějaká velké jízdní výkony nezajímají.