Zabezpečenie auta bez straty záruky

Co se jinam nevešlo - výfuk, kola, údržba, akumulátor, příslušenství, manuály/schémata atd.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
bracer

Zabezpečenie auta bez straty záruky

Příspěvek od bracer »

Čaute, chcem sa spýtať ako štastný nový majiteľ :hyu: ix35, ako máte zabezpečené auto. Už sa tu niekde písalo, že servis :hyu: montuje Defendlock, ale mňa zaujíma, či je možné namontovať bez straty záruky aj iné zabezpečenie (napríklad Zeder). Ďakujem za odpovede.
Reklama

potki
**

Re: Zabezpečenie auta bez straty záruky

Příspěvek od potki »

Ja som sa uspokojil s tym alarmom, co je tam z vyroby, i ked su chranene iba nasilne otvorenia dveri, nema ochranu vnutorneho priestoru a nie je ani dvojcestny.
Pozri, pokial sa niekto rozhodne, ze ti auto ukradne, tak tomu nezabranis - mozes tam mat namontovane cokolvek - zapnu rusicku GSM a GPS, nalozia ho na odtahovacie auto a odvezu prec, kde si s nim pokojne urobia co chcu.
Na druhej strane patri :hyu: medzi najmenej kradnute vozidla.
Ja by som ti skor poradil investovat do dobrej poistky - najlepsie aj s GAP.
main car - 2013 - Audi Q7
second car - 2011 - ix 35, 4x2, Style, 1.7 CRDi, 5 l/100 km
third car - 2010 - Renault Megane III, coupe, Dynamique, 1.4 TCe, 8 l/100 km[/u]
before
2007 - Accent 1.4, Dynamic
2006 - Getz 1.1i, Basic
1996 - Accent 1.5, GLS
bracer

Příspěvek od bracer »

Poistku mám dobrú. Zaujíma ma to skôr zo zvedavosti,lebo ma v servise prekvapilo, keď mi povedali, že oni montujú len Defend a iné, čo by som si dal montovať inde, by znamenalo stratu záruky.
potki
**

Příspěvek od potki »

Precitaj si napr. toto:
www.zederlock.sk/otazky-a-odpovede
main car - 2013 - Audi Q7
second car - 2011 - ix 35, 4x2, Style, 1.7 CRDi, 5 l/100 km
third car - 2010 - Renault Megane III, coupe, Dynamique, 1.4 TCe, 8 l/100 km[/u]
before
2007 - Accent 1.4, Dynamic
2006 - Getz 1.1i, Basic
1996 - Accent 1.5, GLS
kubad
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubad »

jediné dobré zabezpečení je dobrá pojistka + GAP je fajn, vše ostatní je poměrně lehce překonatelné a vcelku zbytečně vyhozené peníze, ale pro tvé klidné svědomí si tam dej co uznáš za vhodné , montovat schválené zařízení ti může i jiná firma, záruku neztratíš - kecají
:hyu: IX55 3,0 V6 Premium +/- 10,5ltr/100km, 64tkm na tachometru 06/2010
New Yaris 1.33 Style Dual VVT-i Multidrive S mé drahé polovičky 01/2012
maroavip
*

Příspěvek od maroavip »

Ja som nepridával žiadne ďalšie zariadenie. Keď nemusím tak to ani nerobím Jediným dôvodom je že defendlok a iný lok vyžaduje vždy zamknutie a odomknutie, čo je po čase otrava. Ale!!!! #-o. Ak ten lok tam je, a poisťovňa to s ním poistí, tak v prípade krádeže sa bude pýtať či bol ten lok použitý a ak nie tak nastanú asi problémy s plnením poistky :^o . Aspoň takto mi to bolo povedané.
A skôr či neskôr to fakt prestane človeka baviť to zapínať a vypínať. :roll:
FISHkaa
Moderátor

Příspěvek od FISHkaa »

zajímavé je, že je chráněný motorový prostor, ale když nechám otevřenou kapotu, tak se mi nerozsvítí kontrolka na palubním štítu škoda.
Ad kráděže: vybral sis auto, které se moc nekrade :wink: Já mám navíc akorát zámek převodovky a vypískovaná skla...
hanisek
*

Příspěvek od hanisek »

Jak je to se zarukou.Nechal jsem si udelat mechanicke zamykani zpatecky u jine firmy nez Hyundai.Plati pořad zaruka
FISHkaa
Moderátor

Příspěvek od FISHkaa »

a kolik tě to stálo? Já měl tedy defa zdrarma, ale i tak byla ceníková cena velmi podobná neautorizovaným servisům. Obecně by neměl být problém se zárukou, pokud je servis certifikovaný pro instalace zamykání do těchto aut...
hanisek
*

Příspěvek od hanisek »

6500.- plus piskovani vin kodu zdarma.Mam zabezpeceni Construct.U :hyu: bych si musel priplatit, stalo 9500.- a zdarma ho nenabizely. Tak uvidim co my řeknou na prvni garančce.Co takhle udelat sraz ix35 v Praze,těsne pred zimou
FISHkaa
Moderátor

Příspěvek od FISHkaa »

já měl ceníkovku 7500 CZK za instalaci :shock: Kde si to kupoval?

Krátký srázek je možný, klidně i v zimě, otázka je kolik lidí by přijelo :mrgreen:
Frantaaa
*

Příspěvek od Frantaaa »

Na ten srázek rád přijedu :mrgreen:
hanisek
*

Příspěvek od hanisek »

V Praze na Proseku.Je tam odborna firma.Musel jsem si to udelat kvuli pojistce aby byla vyhodnejsi :D Na vse mam papiry a 5 let zaruku.A 3 rocni prohlidky zamykani gratis.Tak ten srazek zkusime nejak uskutečnit treba se nekdo chytne.Co ty-vy nato :o
FISHkaa
Moderátor

Příspěvek od FISHkaa »

od listopadu dál se přidám (když to časově vyjde), teď bojuju s "rozbitým" kolenem :roll:
Odpovědět

Zpět na „ix35 Ostatní“