i30 je hezké auto, které "zatím" doporučuji , proto se nechám rád informovat

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Příteli, chápu že jsi s i30 spokojený, obzvlášť když pracuješ pro servis Hyundai. Co by tak dělaly ty servisy, kdyby nám fungovala auta?Hardcam píše:A proc zase dalsi tema, kdyz uz jsi to jednou psal? Tohle mi menili taky, ale ja jsem s autem nadmiru spokojenej...stabilizatory uz mam treti
Já tak vyjíždím z garáže prakticky vždy a nic mi tam neklepe.Vlček Pavel píše:Zkuste si, milí majitelé i30 nastartovat, a na místě vytočit volant doleva na max. a potom trochu zpět a zase doleva a zpět, jako když cvičíte na parkovišti při výjezdu z místa. Také otáčíte volantem skoro na místě.
No jo, ale čo po piatich rokoch? Ak to teraz neuznajú ako závadu, tak po 5 rokoch sa o tom s tebou nikto nebude ani baviť. Kúp si posilovač a vymeň si ho alebo my ti ho vymenímeHardcam píše:Proc bych za to proboha mel platit? Auto mam v petilety zaruce a proto kdyz se neco vyskytne, tak to jedu resit, od toho jsem kupoval novy auto. Ja si z toho vrasky delat nebudu.
Pockaj kým teplota neklesne okolo nuly. Potom auto vôbec prestane tlmiť nerovnosti. A to myslím vážne. Začne aj búchať na rozličných miestach. Inak tlmiče v zime neplnia svoju funkciu vôbec a chystam sa to reklamovať. Len neviem i sa na to vztahuje 2 alebo 5 rokov zaruka. Inak kto to este nezistil tak to zisti, ze to auto je totálne odfláknute, ale totálne.Luboshak píše:xxenak píše:Bude mně někdo věřit, že moje brzdové kotouče jsou samá rýha? Objevil jsem to po 13tis km.
Musím oponovat. Moje auto bylo za 275.000,-. Co srovnatelného bych v únoru 2011 dostal? A nemám pocit, že když sednu do jiného auta, že je ve všem i30 horší. Snad jen v tlumení nerovností. Já tedy se svým autem i přes jeho mouchy spokojen jsem.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |