Borek: Pamatuju si, jak jsi nám ten záznam ukazoval, když ho najdeš, můžeš ho písknout třeba do vlákna o Vildově autě. To mu jistě udělá radost

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Já tu fotečku od Radeho mám samozřejmě takyBorek píše:Vildo,mám tvůj sprint z letiště na celorepublkovém srazu v Roudné(ukazoval jsem ho na srazu na Anrlově chlumu).Jel jsi proti i30(musel bych se podívat,čí to byla).
Vilda píše: Takže to možná bude znít trochu cynicky, ale proč jezdit přes půl republiky na sraz Accentů na sever, když tam ze severu nikdo nepřijedeČervená Lhota je krásný místo, ale kdo tam sraz bude zajišťovat .... jedinej, kdo byl z jihu čech byl Suicycomania a ten už taky na klub nechodí
>
Ále co budu povídat,vyměnil jsem ženu a značku auta. Jinak Accent slouží dál bývalé manželce a doufám,že je s ním spokojená,já určitě byl. Peugeot je taková srdcovka před Accentem byla 205GTI a 306S16 no a když se loni v lednu naskytla příležitost na tuhle 206 moc dlouho jsem neváhal,protože týhle limitovaný edice se vyrobilo 4000 ks a to jen proto aby peugeot splnil homologaci pro vstup do WRC. No ale teď jsem,bohužel,v takový situaci,že je na prodej i PeugeotVilda píše:Suycino a co to, že ses dal na Pažouta... Accentík dosloužil ?
Nojo brácho .... hold se to někdy v životě trochu pos ....esuicycomania píše: Ále co budu povídat,vyměnil jsem ženu a značku auta.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |