Tohle mi jednou dělalo u služební Felicie. Dostal jsem jí s téměř prázdnou nádrží (později jsem zjistil proč) a jel s ní domů. Po cestě jsem si řikal že by nebylo od věci trochu dotankovat. Zajedu tedy k první pumpě, zarazím pistoli a nic. Popotáhnu, zmáčknu a nic. Stěží jsem tam nacmrndal 5 litrů a tak si říkám, někam na to dojedu, maj tu pistoli asi nějakou divnou. Obsluze jsem to oznámil aby na to mrkla, zaplatil a jel dál. Následovala ČS Shell, to samé, 5 litrů za asi 20 minut a dost. Oznámil jsem to zase obsluze, ta to zkoušela a taky nic. zaplatil jsem tedy a jel zase dál. Dotřetice jsem tam dostal asi 10 litrů a bylo mi jasné že pistolí to nebude. V autě ale začal strašně smrdět benzín. Po dojezdu domu jsem vypadl z auta, motala se mi hlava a chtělo se mi blít, ještě že jsem nekuřák

. Nakonec jsem zjistil že hadice do nádrže je prušená a výpary se linou do vozidla. Na jinou příčinu problémového tankování jsem ale nepřišel. Možná zkus prostě vzít něco a strč to do nádrže skrz plnící otvor jestli tam něco nepřekáží.