Ahoj niku,moc tě nepotěším,to co popisuješ s těmi dveřmi je úplně stejný jako jsem měl já,stopro stejný příznaky,výměna motůrku centrálu

Když je auto studený,třeba po ránu,tak to funguje

,nebo na první pokus to funguje a na podruhý ne

stačí zatopit v autě nebo na dveře svítilo slunce a už to nefunguje :?:nejde to zamknout ani vnitřně

Přesně tohle jsem řešil a skončil jsem u moturku centralu,prostě skončila jeho životnost,nepomohlo ani promazání,dnes tu měl taky někdo problem s centralem ale příznaky trošku odlišné,i když taky bych to typoval na ten motorek.Ty ale píšeš úplně stejné co jsem měl já.
Stěmi lemy mně ještě napadlo,až to očistíš pořádně

tak ten plech lechce ohřej horkovzdušnou pistolí aby to vyschlo,pak řádně zakonzervovat ze spod i z vrchu
pro valach:odrezovač nefunguje,navic mam pocit že se oplachuje vodou a to mi trošku nejde dohromady.ta chemikálie by mohla fungovat,slyšel jsem to už od více lidí tak dejte echo jak jste dopadli,ja nerad měnim vyzkoušené,už jsem hold takovej,takže asi zůstanu u svého postupu,i když je pracnější
jinak zdar práci,zítra měním př.okno,ve středu př. tlumiče,zimáky skoro na nule,nejde mi zavírat šuplíček na palubovce,výměna olej v motoru,filtr sání,filtr převodovky,filtr pilový,asi si půjdu koupit tiskárnu