accent 1.5 1996 problem s blinkry
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
accent 1.5 1996 problem s blinkry
zdravim.mam nove accenta 3dv. 1996 a mam po 14dnech ježdění problem,z niceho nic mi prestali fungovat blinkry i vystrazny...zkouseli jsme vymenit prerusovac blinkru (relatko),ale bez uspechu....obcas kdyz prudce zmacknu tlacitko vystraznych tak se ozve cvaknuti z toho relatka,prerusovace...tak cim by to mohlo byt?muze to byt tim tlacitkem vystraznych?nebo by blinkry sli i bez nej?diky za rady,tipy...popripade jestli nekde neni jeste nejaka pojistka,nebo relatko?
- Reklama
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: accent 1.5 1996 problem s blinkry
Téma jsem ti přesunul. Na tohle je tu přímo sekce. + Nemusíš vytvářet další příspěvky s urgencí o pomoc. Tohle je dobrovolné přispěvatelské forum. Tím, že to budeš urgovat tomu nepomůžeš, navíc vytváříš zbytečné posty. - Odmazány.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
10 rokov dozadu som dorábal dialkové, a bliknutie blinkrov som odvádzal s tlačítka výstražných. Myslím si, že to môže byť aj v tom tlačítku, lebo ...myslel som si, že to bude jednoduché, že to tlačítko len spína...ale bol tam ďalší drôt, ktoré bolo treba rozpojiť, aby išli výstražné.
Škoda 100, Škoda 100
Favorit 135 ,Favorit 136
Accent 94 .... 1998-2003
Accent LC 2004
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007
Suzuki Vitara 2WD
Hyundai KONA čakatel
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Accent 94 .... 1998-2003
Accent LC 2004
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007
Suzuki Vitara 2WD
Hyundai KONA čakatel
alarm.ba@gmail.com
ja jen ze jsem nato docela spechal,jelikoz momentalne jedine auto se kterym se dalo jezdit,ale bez blinkru asi tezko...tak dik,aspon nekdo,tak asi zkusim jeste vymenit to tlacitko...stejne divny,to u tak stareho auta nikdo jeste neresil nic podobnyho?
pry je tam jeste nejaky přerusovac signálu...kde ho najdu?a jak vypada?diky
pry je to podobna krabicka jako to relatko(prerusovac blinkru),ale mensi a neda se rozebrat???diky
pry je to podobna krabicka jako to relatko(prerusovac blinkru),ale mensi a neda se rozebrat???diky
.Skus pozriet www.autoomega.sk autopríslušenstvo-elektrický materiál-rele. Porovnaj tie prerušovacie relátka na odkaze s tými tvojimi. V novších modeloch su tie relátka a prerušovače pod volantom na lište a v star.ročníkoch by to malo byt tiež v tých miestach. Podla posluchu zapínania tých výstražných svetiel zistíš ktoré cvaká. No nie všetky tie relátka a prerušovace sa daju rozoberat.
Hyundai Accent LC 1,3í 12V 63kw r. v. 2005
suzuki sx4 1,6 GS 4x4 SE-SNOW Outdoor Line r.v.2011
porad bez uspechu,ani tuk proste...ja ten kram schodim ze skaly nebo nevim....
Skus ešte vybrat to tlačitko výstrašných svietiel a prepoj ho tak,ako keby bolo zatlačené.
Tak začnime od začiatku.Prestalo to fungovat pri použití smerových svetiel?. Na prepínači smeroviek je privedený prud.Po prepnutí na jednu stranu prepneš prud na prerušovač a dalej to posunie na blinkre. Tu treba skontrolovat,či ide prud do páčky prepínača a dalej po prepnutí páčky na stranu pokračuje na blinkre. No a to tlačítko výstražných svetiel po demontáži musí byt tiež pod prudom. Zisti,ktorý kontakt je pod prudom. Z toho prudoveho kontaktu prepoj na tie kontakty po stranách.Skušaj,kým nezasvieti aspon jedna strana.
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Noo u Scoupe třeba blinkry nefungujou když mám odpojené tlačítko výstražných!
Takže problém by mohl být i tady někde, ještě jsem neslyšel že by někomu odešel přerušovač u 
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Zkusil bych vyměnit tlačítko varovnejch, na hromadě aut jde proud na páčku právě přes něj a pokud je KO tak to nebliká....
A nebo to propojit, ale u
netuším kterej kontakt s kterým.
A nebo to propojit, ale u
.........
zkusim,dobre,diky kluci...
tak se mi povedlo vymenou tlacitka rozchodit vystrazny,ale blinkry ani tuk,packu jsem promeril a je asi ko,zkusim sehnat,vymenit...
ale prijde mi divne ze by odesli 3 veci najednou
(přerušovač,tlačitko,pačka)