Vyhrali sme

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Zamčeno
Uživatelský avatar
Mexican
*******
Příspěvky: 7953
Registrován: 05 srp 2007, 14:39
Bydliště: Střelice (JmK)
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyhrali sme

Příspěvek od Mexican »

Borku, ak by si nebol intelektualne blizko k idiotizmu, tak by ti trojklik cez moje priezvisko a preklopenie priezviska mojej malo studovanej mamky ukazal, ze je autorkou viacerych publikacii, zbornikov a knih na temu ludova kultura. Pre teba je ale kriteriom kvality prispevku zrejme pocet emotikonov, takze nie fakt to nema zmysel. Pretoze ja si s xenofobmi fakt nemam co povedat.

PS 4 roky UKF Nitra, 1 rok Layola, Chicago. Cesky skolsky system som nevyuzil, ceskych danych poplatnikov som nestal ani korunu. A ano predsa som tu. Pracujem & odvadzam dane. A fandim slovenskemu hokeju. Vlastnim byt v centre Brna a przdnim moravske dievcata. A ty sa mozes postavit aj na hlavu, a nic na tom nezmenis. Skus to vsak a zacni trochu premyslat o tom, ze nenavist ktora ta zenie dopredu nie je polozena na realnych zakladoch. To ze som v Brne a nie v Bratislave alebo v Kosiciach (co tvori cca 200-230km kruznicu okolo mojho rodneho domu) je sposobene prave tym, proti comu zapecnici ako ty bojuju - som kozmopolita, ktoy vsak vie odial vysiel. Mojim domovom je Brno. A zatial to tak ostane aj do buducna.

PS2: je super ze Ceska republika ma tradicne znacky. Ale to ale nijak nepomohlo aby porazila reprezencaiu bacov a honelnikov zo slovenska. Ti vybojovali striebro. A to to tu tak nejak slo, kym si tu ty nezacal produkovat svoje xenofobne zvratky
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023

http://pancuha.wordpress.com/
Reklama
 

Uživatelský avatar
Borek
******
Příspěvky: 4501
Registrován: 25 črc 2005, 01:25
Bydliště: Orlické hory
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyhrali sme

Příspěvek od Borek »

Black-máš naprostou pravdu.V tom je česká velkodušnost-mávnou rukou a myslet si něco o parazitech typu Mexičana :roll: .Ale už toho okopávání kotníků a popichování od "jistých"jedinců Slováků tady mám za ty roky plné zuby :!: A nejsem sám.
Mexičan ani s pomocí své študované(lidová kultůra :D-hmm,těžký obor :-k :mrgreen: ,ale lepší by bylo studium vlastní historie ) matinky :mrgreen: není schopen napsat ani jediný argument proti historickým faktům,které jsem uvedl a místo toho se zase naváží jen do mě. :D
Slovenská vyčuranost-něco vyžebrat a nic nedat je stabilní.Viz třeba rychle do eura,ale když je potřeba ho zachránit a půjčit europartnerovi Řecku,tak se Slovensko jako jediné :?z eurozóny bránilo,že nic nedá.Pod velkým tlakem na konec souhlasilo.Nicméně na summitu 26. 10. 2011 si Slovensko vyjednalo výjimku z finanční účasti na druhé (vyšší) pomoci Řecku. :roll: Jo,jo-jako Jánošík-brát,cucat jak to jde a nic nedat a nikomu nepomoci.Stejné jako za Československa.
Mexican-xenofobní rozhodně nejsem-nevadí mě jiné národy,rasy,ani slušní Slováci :!:,kteří znají minulost své země a lidí ...jen vyčuraní přistěhovaní vyžirkové,co všude byli,všechno znají,tvého typu a pubertální provokatéři ala Majlo.Za Československa jsem toho zažil trochu víc než ty-teoretiku.Hokej je mě ukradený i s českým trenérem vašeho mužstva-to asi také těžko rozdýcháváš.Díval jsem se jen na jeden zápas s Německem.O MS v hokeji s největší pravděpodobností nemají okolní státy Polsko,Rakousko,Maďarsko,Ukrajina ani tušení.Ale o chování Slovenska a Slováků(dříve i nyní) určitě ano.
Až se budeš vracet na východ,tak si můžeš přibalit i všechny ty vaše emigranty typu Darinky :roll: ,Žbirky,Jakubiska.....a hlavně tisíce slovenských cikánů :mrgreen:
Na zdar.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Uživatelský avatar
89majlo96
Moderátor
Příspěvky: 3545
Registrován: 05 úno 2009, 07:58
Bydliště: Topoľčany
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyhrali sme

Příspěvek od 89majlo96 »

Co si ma stale beries do huby ? Nevies sa zmierit s tym ze si uz za zenitom a ostatny maju zivot este pred sebou ? Ked tvrdis ze ja som pubertak tak ty by si si mal zacat hladat oblek do truhli. Dedko vsevedko, typicky dochodca, ktory vsade bol, vsetko videl, vo vsetkom ma prehlad a samozrejme pravdu, vsetci ostatny naokolo su debili len ty si lietadlo ze ? Nemam rad hadky, ale co dovadzas ty je uz na hlavu, ak povazujes jedneho smailika vyplazujuceho jazyk za rypanie tak sa uvedom, myslel som to zo srandy, je to vsetko len sport ale ak ta to tak urazilo tak mi prepac. Prosim ta ak mas aspon kusok zdraveho rozumu tak kasli na to nech je tu klud a ked nabuduce uvidis moj prispevok tak nanho nereaguj a ani ho necitaj, budeme urcite obidvaja spokojnejsi a nas zivot bude krajsi bez zbytocneho rozculovania sa. Ja si nebudem samozrejme vsimat tych tvojich :wink:
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Uživatelský avatar
Farrael
*****
Příspěvky: 2161
Registrován: 01 bře 2010, 21:33
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyhrali sme

Příspěvek od Farrael »

U Thora člověk je dva dny mimo a vy se mi tu tak hezky rozjedete. Jeden blbej zápas v hokeji, kterej kdyby pošel tak se stejně svět nezboří, a vy si tady dáváte takhle do těla. Kdysi jsme byli jeden národ a teď se tu štěkáte jak psi. Zase tak odlišní nejsme.
Já čechy rozhodně bránit nebudu. Jestli tady jsou pro někoho Slováci vyžírky, tak by nám měl nejdřív zamíst před vlastním prahem. Naši snad nejezděj makat do ciziny? Navíc taky nejsme žádný lilie. Upřimně nejsem zrovna hrdej na to, že jsem čech. Vždyť se podívejte jak to tu vypadá.
Když sem byl v pondělí v tom Německu, tak to bylo něco. Pominu teď to jak to tam vypadalo. Vezmu jenom lidi. Byli milí, usměvní, až skoro familierní. Tak milý lidi na úřadě jsem tady snad ani nikdy neviděl. Se všim pomohli, ukázali. No prostě jsem si připadal jak na jiný planetě. Když jsem se pána ptal (mimochodem byl to vkusně upravený pán) zda pojede s náma na testovací jízdu, tak mi jen řekl, že vůbec, ať jedeme, že nemusíme mít strach. Stejně tak nám dal do ruky klíče předtím a auto jsme si mohli klidně otočit i na střechu při té prohlídce, kdybychom chtěli. Pán si tam mezitím něco dělal na tabletu. No to si tady nedovedu představit.
I v tý čekárně na úřadě byli lidi v pohodě. Žádný napruzený lidi. A to to bylo bejvalý NDR, kde na tom nejsou tak dobře jako bejvalý západní německo. Je to i vidět na autech. Takovejch pleček snad nejezdí možná ani u nás.
Takže by to chtělo trochu té pokory a nejdřív se zahledět do sebe...
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red ;-)
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Uživatelský avatar
frawd
Moderátor
Příspěvky: 400
Registrován: 21 pro 2011, 09:09
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyhrali sme

Příspěvek od frawd »

Borek, už s tým prestaň. Čím viac píšeš, tým viac si kakáš do pusy. :D
2014 Hyundai ix20 1,6 A/T Style
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
Uživatelský avatar
Mexican
*******
Příspěvky: 7953
Registrován: 05 srp 2007, 14:39
Bydliště: Střelice (JmK)
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyhrali sme

Příspěvek od Mexican »

Borek borku, ty si fakt lolo. Ak neratame mensinu o ktorej sa nehovori, tak ciste technicky slovaci v CR vyzirky byt nemozu. Pretoze tu budto museli pracovat aby dostali socialku narozdiel od ceskych vyzirek, ktore nikdy pracovat nemuseli) alebo tu poctivo pracuju. A ano, xenofob si. A ano, ludova kultura je podobne ostatne odbory, ktore nie su studovane kvoli diplomu niekde v Plzni su extremne narocne. vyse 30 rokov praxe v odbore, respekt kolegov a odbornej verejnosti. To nikdy mat nebudes ak sa k ludom spravas takto. Nikdy si ma nestretol a nazyvas mna a moj narod vyzirkami. Ja tvrdim, ze mas vyrazny problem s inymi ludmi a hrozne sa bojis akejkolvek formy konkurencie. To ci poznam historiu svojej krajiny je zrejme v tejto diskuzii s nazvom "vyhrali sme" irelevantne. Je to v pokeci a je tu hafo dalsich tem ktore su vyrazne viac out. A nerozumiem, preco je potreba ist proti inemu narodu len preto ze par jeho sportovcov vyhralo. je zaujimave, ze ked mutujuci a zachripnuty Zaruba krical v nagane ze CR je olympijsky vitaz, nespominam si ze by niekto okolo mna na Slovensku zacal nieco prudit o pepikoch. To je ten rozdiel
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023

http://pancuha.wordpress.com/
Uživatelský avatar
FISHkaa
Moderátor
Příspěvky: 3367
Registrován: 28 dub 2010, 14:48
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyhrali sme

Příspěvek od FISHkaa »

ze začátku mě docela bavilo tu číst ty vaše žabomyší hádky o prdu a h*vně. Ale tak nějak už se opakujete, takže si to odhlašuji a přeji hodně adrenalinu a štastnou volbu zbraní :mrgreen:
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Uživatelský avatar
hawk
**
Příspěvky: 372
Registrován: 02 srp 2008, 09:07
Bydliště: olomoucko

Re: Vyhrali sme

Příspěvek od hawk »

bavím se tu :D
ale ono už i jen to, že někdo založil speciální téma s názvem "vyhrali sme" po jednom hokejovém zápase, dost napovídá o osobě zakladatele tématu (nedokážu si představit, že by toto udělal Čech, kdyby sme vyhráli). Prostě ty mentality jsou odlišné a je to tak možná dobře :)
Uživatelský avatar
Hardcam
*******
Příspěvky: 22823
Registrován: 12 dub 2005, 20:04
Bydliště: Slaný

Re: Vyhrali sme

Příspěvek od Hardcam »

Zamknul jsem to ja, pokud by nekdo mel potrebu si stezovat. Tohle je uz dost pres caru, jak tu tu dva Slovaci odsiraj i za Lidice.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Zamčeno

Zpět na „Pokec“