Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Zdar, no nesouhlasím s tebou - když jsem měl já pomačkané auto, jel jsem s tím okamžitě do Butovic, kde mi řekli že bychmusel platit amortizaci na nové díly a lak jakmile je auto starší než 5 let (procenta pak podle stáří). Je fakt, že tu amortizaci můžeš vymáhat od viníka nehody, ale otázkou je, jestli ji vymůžeš ... servis pak dostane od pojišťovny peníze za opravu, ale amortizaci musíš zaplatit ty, při převzetí autaMartasZ píše:Hele to je nějaký divoký...
Dneska sem se bavil s tim pojišťovákem co mi vyřizuje moje auto a on říkal, že amortizace se týká jen havarijního pojištění..
Ale jinak, pokud tobě někdo svym autem naboří tvý, tak to jde z jeho POVINNÝHO RUČENÍ a pokud to řešíš přes policajty, tak ti musej vyplatit tolik, kolik si v servisu řeknou.. nebo na kolik jim dáš fakturu, zkrátka jak si to zařídíš, ale každopádně se na to prej ŽÁDNÁ AMORTIZACE nevztahuje i kdyby to bylo auto starý dvacet let.......... a hlavně bude na nich vymáhání peněz od pojišťovny.. ty neplatíš NIC, ANI ŽÁDNOU SPOLUÚČAST!!!!!!!!!!!!!
No tak nějak mi to spočítali v Butovicích takykokroff píše:Cau tak mi bylo receno ze amortizace na moje auto je 30%...
Jsou dve moznosti, bud si nechat poslat penize na ucet nebo pres tu amortizaci...No takze jestlize bude oprava 30000 tak to je 10.000 na moji hlavu.A to se mi zrovna dvakrat nechce...Potom to vymahat na tom vinikovi no neni to zrovna moje idealni predstava...
Cetl jsem vlakno o te oprave ale neni mi jasne jak to vlastne blondynaa
udelala.Zitra se zeptam v opravne co mi reknou.Kazdopadne do Kladna to mam sakra daleko takze to neprichazi v uvahu...
Ale jinak musim shrnout ze pojistovny vydelavaji za kazde okolnosti a povinne ruceni je jako nahrada skody dosti nedoresene...
Jsem zvedav kolik mi napocitaji, zitra se mi ozvou.
P.S.:Diy za starost, krk uz je lepsi tak to snad nebudem nejak resit...
Nestalo se to nahodou za mostem v Polabinach (Kpt. Bartose) ? To jsem te tam asi videl.Meli jsme podobnou bouracku s predchozim modelem Lantry(r.v. 95). Pojistovna to resila jako totalku, takze proplatili skodu asi 50tis Kc. Sice to melo hnutou karoserii - hlavne strecha a muselo to na stolici, ale nemelo to kupodivu zadne jine vaznejsi poskozeni. Oprava stala kolem 15 tisic.kokroff píše:Panove dneska to do mne naboril FIAT 126 na prechodu daval jsem prednost chodcum...
Nečekej s těma bolavejma krkama žádný zázrak - mazej k doktorovi co nejdřív i s přítelkyní a prď na city. Ten co tě nabořil, je určitě v pohodě a za tři litry honí další "káru". Jinak co nejmenší investice do oprav Lantřičky a jejich co největší návratnost od pojišťovny.....kokroff píše:Jojo o diagnostice krku mozna zitra popremyslim...Dneska jsem moc pohyblivej nebyl a pritelkyne ktera sedela vedle me z toho byla v skou vic nez ja a to je to auto moje...Jinak ji boli krk uplne stejne jak me.
Uvidime zitra, snad to bude v poho...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |