K pneumatikám se bohužel vyjadřovat nemohu, protože přinejmenším jednu až dvě sezony nic měnit nebudu a mám stále původní letní/zimní obutí se slušným vzorkem

Moderátoři: Martun, Moderátoři

V Brně se trochu vyznám, protože jsem kousek od Šlapanic měl strejdu ..... takže jsem nějakej ten hantec pochytilGandalf píše:Já to čtu a jsem rád, že i obyvatelé stověžaté matičky pochopili správné názvosloví
 i když musím říct, že když po brňácku spustil na plno, tak jsem mu rozuměl skoro kulový
 i když musím říct, že když po brňácku spustil na plno, tak jsem mu rozuměl skoro kulový  
 já budu zapíjet vnoučka
 já budu zapíjet vnoučka  
 já letos dojedu svoje good year a co dám dál nevím.. snad snima ještě zimu zvládnu.. i když se už předek blíží 4 milimetrům..
  já letos dojedu svoje good year a co dám dál nevím.. snad snima ještě zimu zvládnu.. i když se už předek blíží 4 milimetrům.. 

petzl62 píše:Martun,koukal jsem a koukám.Po loňské zimě-tady u nás fakt byla zima-co chvíli jsem byl za dcerou v Jeseníkách a služebně jsem toho taky nalítal docela dost a musím poreferovat-koupil jsem v akci 195/65/15 Vredestein,tento model a fakt za ně dám ruku do ohně:http://pneumatiky.heureka.cz/vredestein ... -91t/Nikde mě nenechaly,ani ve vánici.Koupil jsem je v akci za nějakých 1050.-/ks-poštovné zdarma a fakt spokojenost.Takže letos asi opět půjdu do nich.
Myslím že ve vašem Accent rozměru by mohli být za rozumný peníz.Předtím Fulda
http://pneumatiky.heureka.cz/fulda-kris ... t/#section
Výborné na sněhu,jinak trošku pokulhávaly a dost rychle se sjíždely.
Ty Vredesteiny mi přijdou vyváženější a hlavně se tak rychle neojíždí.
Tolik za mě a moje poznatky...

ještě mě čeká sundání koncovky výfuku, protože by zase šeredně zrezla a až začnou padat ty sněhový sračky, tak ještě přehodim textilní koberečky za zimní gumový podlážky
 ještě mě čeká sundání koncovky výfuku, protože by zase šeredně zrezla a až začnou padat ty sněhový sračky, tak ještě přehodim textilní koberečky za zimní gumový podlážky   vnitřek auta díky jim pořád vypadá tak nějak letně, ale až tam nahodim ty gumovky, začnu si tu hnusnou zimu uvědomovat na plno
 vnitřek auta díky jim pořád vypadá tak nějak letně, ale až tam nahodim ty gumovky, začnu si tu hnusnou zimu uvědomovat na plno  
  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
  .... kéž by to takhle vydrželo až do dubna
 .... kéž by to takhle vydrželo až do dubna  
 )
 )| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |