my vcera jeli v peti na koleje ve scoupe, pet velkejch tasek, pet batuzku, tri igelitky, spacak, pocitac, krabice s bordelem a tri z nas jsou zrovna takovy vysoky a vzrostly, ze to byl fak zazrak ze jsme se tam natesnali

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
No,já žasnuBorek píše:Jj,nedávno jsem přivezl v C. z Mostu elektronické šipky.Jj-ty 230cm vysoké,hospodské.Přijeli jsme ve dvou lidech a chlap se ptá,kdy přijede auto na stěhování-já říkám,hodíme je do kufru a jedem(pravda,zabralo mě celý předcházející den,než jsem s metrem v ruce,celý fígl naložení naměřil
)
.Myslel,že si dělám legraci
.Šipky(bedna jako kráva),jsme naložili,ZAVŘELI
víko kufru
,oba naskočili do auta a jen jsem ještě v zrcátku viděl,jak se za námi chlap dívá s otevřenou pusou.
![]()
(Samo,že bez předchozí důkladné přípravy,bych je tam nedostal
).
Takže........KDO MÁ V AUTĚ PROFESIONÁLNÍ ŠIPKOVÝ AUTOMAT(A potom,že se do sporťáku,nic nevejde.)
![]()
Josefe-gril,sprchový kout(samo teplá/studená voda) i přístřešek v autě občas vozím,ale se záchodem nepočítejTo víš,vy mě ho budete plnit a já čistit a udržovat
![]()
-tůdle
No když jsem tě viděl na fotkách z Moravy s tím boxem na střeše, a po tom co jsi psal tady, tak U TEBE už věřím, že jsi schopnej do Mimoně dovalit i novinovej stánek a ráno prodávat čerstvej denní tiskBorek píše:Chlapi,chcete si na srazu zahrát šipkyMám dorazit s autem v PLNÉ PALBĚ
![]()
![]()
To jste ještě neviděli,co všechno(pro manželku a děti
)nepostradatelné,jsem do Coupátka naskládal při cestě na dovolenou.Mít slavný HTP motor,tak se nehnu z místa.
to by bylo super. Ráno čerstvé pečivo a k obědu šnicleBorek píše:Chlapi,teď jste mi dali brouka do hlavys tím novinovým stánkem.To není špatný nápad
![]()
a s domácí pekárnou na ranní čerstvé rohlíčky.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |