.
 .http://www.auto.cz/on-line-chat-probiha ... tazy-73097
Ať žije Hjondééé
 ,pane šašku.
 ,pane šašku. 
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
 .
 . ,pane šašku.
 ,pane šašku. 
 servis rešit s HMCZ
 servis rešit s HMCZ  
 .
 . ,naopak.Jsem maximálně spokojený s totální
 ,naopak.Jsem maximálně spokojený s totální  spolehlivostí,vzhledem,funkčností....svého
  spolehlivostí,vzhledem,funkčností....svého   
    .Celá léta tady lezu některým lidem na nervy,když píšu,jak jsem s
 .Celá léta tady lezu některým lidem na nervy,když píšu,jak jsem s   
    spokojený
 spokojený  .Jenže to je auto z doby,kdy se všichni(a
 .Jenže to je auto z doby,kdy se všichni(a   zvlášť)snažili dělat co nejlepší auta(od Getzů a první gen.Santů).Kvalita,zvedala prestiž značky a
  zvlášť)snažili dělat co nejlepší auta(od Getzů a první gen.Santů).Kvalita,zvedala prestiž značky a   se snažil.+-Od autom.krize 2008,je velký tlak na cenu a kvalita aut všech značek tomu odpovídá.Pan náfuka by se měl občas podívat sem,na klub.Potom by si přečetl statě o rezu na i20,jejich zdechávání motorů,hromadně odcházejících posilovačích,tlumičích.. u posledních Accentů,loupajících se volantů.....to jsou ta jeho současná nejkvalitnější
  se snažil.+-Od autom.krize 2008,je velký tlak na cenu a kvalita aut všech značek tomu odpovídá.Pan náfuka by se měl občas podívat sem,na klub.Potom by si přečetl statě o rezu na i20,jejich zdechávání motorů,hromadně odcházejících posilovačích,tlumičích.. u posledních Accentů,loupajících se volantů.....to jsou ta jeho současná nejkvalitnější  auta
  auta 

koženný volant stále jako nový
  koženný volant stále jako nový  Asi dnes mají zvířata jinou kůži
 Asi dnes mají zvířata jinou kůži  

.Jestli pan generální nepíše o jiném
 .Jestli pan generální nepíše o jiném   ?
 ?  

PetrT30 píše:Když jedu s mojí i20tkou a potkám jinou i20tku tak si říkám - "další chudák co trpí"
 )).
)). 
  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
No s odvedenou prací mám svou osobní zkušenost. A kde ty lidi mám? Tak třeba zde na fóru. Mnoho je třeba každý druhý. Mě nejde o to moci si někde stěžovat, ale o to abych si vůbec nemusel stěžovat. Prodeje jdou vzůru asi díky cenové politice. Při nákupu nového auta jsem byl nadmíru spokojen, ale jak se říká: když ptáčka lapají...." No a jak nám napsal pan ředitel, používají několik metod kotroly kvality servisů, tudíž se nemusíme obávat. V byznysu nedělám. Vyžaduji špičkovou kvalitu odvedené práce, tudíž bych byl příliš pomalý a tím pádem drahý a nevydělal bych si na sebe.Hardcam píše:rcc: na tvou otazku by kazdy odpovedel stejne, promin, ale "Jejich odvedená práce je žalostná a mnoho zákazníků s nimi má problémy. Nevadí vám, že spoškozují vaší značku?" je tak neurcity a nicnerikajici vykrik do tmy, ze na to nelze dostat jinou odpoved. Jaka odvedena prace? Kolik je mnoho? Kde ty lidi mas? Proc se neozvali sami? Proc tedy prodeje stale rostou?
V jakym byznysu delas a kolik mate rocne zakazniku? Jsi si jisty, ze jsou vsichni na 100% spokojeni s vykonem tve firmy?

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |