Presne o tom to je. Servis musí byť drahý, aby pokryl pár reklamácii a celkovo značka na tom zarobí. Čím dlhšia záruka, tým lepšie. Najlepšie pre servis. 5-7 rokov je pekný biznis. Zo státisícov predaných áut vymenia pár spojok, sem tam niečo premažú, ale stále sa to oplatí pri cene servisnej prehliadky 250 eur. Konkurencia má síce "iba" 2-4 ročnú záruku, ale prehliadka 100-150 eur.

mám rád kvôli pokroku, hoci som predal i30. Páči sa mi progres, ale nepáči sa mi forma progresu. Robia to nenápadne, aby si zákazník myslel, že ako vybabral so systémom a ušetril. Suma sumárum, ušetril veľký prd, ale "hrejivý" pocit nového auta je k nezaplateniu. Ešte stále sa ospravedlňujeme cenou ? Áno.
Napr. hyundai Santa Fe. Nádherné auto, ale za 43 tisíc eur ? Iste, v max. výbave, ktorú bežný jedinec nikdy nevyužije, ale veľký rozdiel od audi Q5 či BMW X3 nie je. Ktorý človek dá viac za santa fe ako za napr. ix55 ? Kto uprednostní

pred prémiou ? Otázka na zamyslenie.
Nechcem, aby môj príspevok vyznel negatívne, už som sa napísal dosť, ale stále si kladiem otázku kam koncern H/K smeruje ? Možno je jeden z najväčších na svete, ale vyrábať mikrovlnky, cd prehrávače až po autá ? Potom to tak vyzerá. Žiadna priorita, z každého rožku trošku a nič poriadne. Vo všetkom iba priemer, nič výnimočné.