Ale nie i20ku som kúpil v domnení, že bude kvalitná, keďže
Treba však uznať, že min. jednu pozitívnu vlastnosť má i20ka, min. záujem zo strany zlodejov, netreba riešiť medveď, defend zeder block
Uz som to tu svojho casu pisal, ze minimalne moja 1.4 je strasne citliva na benzin. S rakuskym benzinom auto startuje jedna basen, ked musim obcas natankovat na Slovensku, tak sa problemy vracaju - nie vsak po vsetkych slovenskych natankovaniach, len po niektorych. Asi ked to prilis nariediasoban píše:Máme poznatky nepoužívat motor 1,4 aspoň všeci si stěžují že nestartuje - já mám 1,2 a jsem vysmátej....![]()
Mám trošku jinou zkušenost.suah píše:Uz som to tu svojho casu pisal, ze minimalne moja 1.4 je strasne citliva na benzin. S rakuskym benzinom auto startuje jedna basen, ked musim obcas natankovat na Slovensku, tak sa problemy vracaju - nie vsak po vsetkych slovenskych natankovaniach, len po niektorych. Asi ked to prilis nariediasoban píše:Máme poznatky nepoužívat motor 1,4 aspoň všeci si stěžují že nestartuje - já mám 1,2 a jsem vysmátej....![]()
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
| Partner: | Hyundaiklub.pl |