Tak to jdu o něco výš .... jsem členem šesti klubů a jedné kapely a nemám problém se stíháním

.... na žádném z těchto klubů, se neděje nic neustále a každý z nich má během roku svůj čas .... Renault a Twingo klub, jsem tak nějak vypustil, protože už tuto značku vozu nemám, ale to neznamená, že si ji do budoucna zase nepořídím a tak členství nerušim Hyundai je třetí, teď další dva kluby u motorek a jeden střelecký ... kapela funguje jen přes zimu. A u těch motorek, co se týče klubů, to nemusí být konečné číslo
Je docela prima, mít přes zimu kam psát a mít co číst
Jinak včera jsem byl skoro celý den v garáži u Yamajky a montoval jiné řidítka, až jsem kvůli tomu zapoměl jít do hospody

... původní vlašťovky mi moc neseděly a tak jsem přes bazar na Motorkářích.cz sehnal jiné-lepší. Jsou trochu vyšší a rovnější a celkově se zlepší posez a ovladatelnost Viraga. Projel jsem ji sice jen v garáži, ale i na těch pár metrech bylo hned jasný, že je to mnohem lepší. Ono se řekne vyměnit klandr, ale na tom práce jak na kostele

a přece jen, motorka není auto. Zase se musím učit jiné postupy, ale o to mě to víc baví. No, a na jiné řidítka taky zákonitě musely přijít nové, chromové chopper gripy ... v Bikers crownu měli docela slušný předvánoční slevy a tak jsem tam nechal pár stokorun
Kdyby ty blbci nenasolili pražský ulice jako slanečka, dalo by se v pohodě jezdit ale jakmile cesty oschnou, vyrazím ven a pořidím foto !!! Aby taky Zolda chytil nějaký mustr

už se nějak dlouho neozval