Porušení smlouvy

Co se jinam nevešlo - výfuk, kola, údržba, akumulátor, příslušenství, manuály/schémata atd.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
TURIS
Příspěvky: 2
Registrován: 25 pro 2013, 10:37

Porušení smlouvy

Příspěvek od TURIS »

Dne 19.12.2013,jsem si jel konečně pro nový i30 kombi 1,6CRDI,hazel brown.Byl to můj první nový vůz,platba proběhla přes pokladnu,smlouva podepsána,do tohoto okamžiku asi vše v pořádku.Auto jsem převzal,ale bohužel jsem si neuvědomil,že interiér měl být dle obj. béžový a dodán byl černý.Zjistil jsem to až před autosalonem.Po okamžité reklamaci mi bylo sděleno,že mám smůlu(peníze,smlouva podepsána),tak mi jako odškodnění nabídly příslušenství,nebo slevu na gar.pr. Mám se obrátit na právní kan. nebo mám přistoupit na jejich odškodnění.Pro informaci jedná se o Hyundai Centrum Praha s.r.o. [-X .Napište prosím pár rad nebo inf.jak se mám zachovat?
Reklama
 

Uživatelský avatar
bony
******
Příspěvky: 3409
Registrován: 14 říj 2012, 00:03

Příspěvek od bony »

Na rovinu - tvoje blbost bLa, ze jsi auto neprosel pred podepsanim predavaciho protokolu. Ale zavazne je pro Hyundai to co je v objednavce, pokud mas objednan bezovy, tak ti musi dodat bezovy interier a je jen na tobe zda pristoupis na jejich nabidku... Osobne bych radeji volil cerny neni tak nachylny na umazani. Ale to je otazka nazoru. Pokud trvas na sve volbe coz predpokladam, tak neni potreba brat pravnika trvej na dodani toho co jsi objednal a dej jim nejakou lhutu na dodani svetleho interieru. Auto neuzivej zavez ho do salonu prozi protokolu o reklamaci a maji 30 dnu na odstraneni zavady. Trvej na zapujcnim aute a to z duvodu prekazky na strane prodejce. Pokud na to nepristoupi podej zalobu na soud a ver ze vyhrajes. Chteli by to videt papiry co jsi podepsal i kdyz to muzes vhodit ze jsi to podepsal pid tlakem casove tisne... drzim palce.

odeslano z telefonu.
Naposledy upravil(a) bony dne 25 pro 2013, 12:18, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
benny
**
Příspěvky: 301
Registrován: 31 kvě 2011, 17:57
Bydliště: Plzeň

Re: Porušení smlouvy

Příspěvek od benny »

Přesně tak postupuj jak napsáno nade mnou , nejdříve to zkus podobrém a pak je přitlač ke zdi , na auto se vztahují podmínky jako na každou jinou věc , to že si podepsal předávací protokol neznamená že :hyu: neporušil smlouvu . A trvej na zapůjčení náhradního vozu po dobu reklamace než bude vyřízena. A hlavně se nenech odradit , :hyu: je totiž v tomhle přímo ukázková společnost jak vytvářet tlak na zákazníka a vyhrožovat. Pokud nebude ochota vezmi si právníka , každý do toho rád půjde , jsi v právu.
New Accent - 1,4i , elegance , gold biege , 10/2008
Odpovědět

Zpět na „i30 2012- Ostatní“