Jarní sraz newAccent i dalších vozů Hyundai - 10.5.2014 Brno
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Jarní sraz newAccent i dalších vozů Hyundai - 10.5.2014
Martine to vis,treba trochu  poskadlit. to mas tak i v mem okoli v praci jsou  lide kteri nechapou ze jezdim za tak malo a kor po meste,kdyz jim rikam pouzivej pri jizde mozek tak to nechapou coze jim to vlastne rikam,tak si naoplatku nekdy zase ja  rikam  v duchu pro sebe,a maji vubec mozek??

Hyu ACCENT MCT  1.5CRDi VGT  rok: 10/2008  barva: 2X INDIGO BLUEMICA  oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40

- Reklama
Pavle, to není o mozku ale o povaze a u někoho o srdci. Taky někdy jedu na pohodu, předvídám, vyřazuji ale pořád takto jezdit by jsem nechtěl. Takže mám možnost volby, buď důchodcovský styl nebo si to užívat a počítat s + 1 - 2 l /100.

Hyundai i30 1,6crdi style ice blue 06/2012-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno

- jiri.vacha
Zdar kucíí,tak jsem se konečně dostal na internet  ,sraz byl super,organizace dokonalá,my jsme domu dorazili o půlnoci,návštěva IKEI v Praze a cestou v Pelhřimově byznys,cesta zaplacená
 ,sraz byl super,organizace dokonalá,my jsme domu dorazili o půlnoci,návštěva IKEI v Praze a cestou v Pelhřimově byznys,cesta zaplacená  .Jo a v IKEE jsme sehnali krásnou třicetišesti dílnou soupravu talířů za patnácet,už se nemusíme prát o koryto kdo první
 .Jo a v IKEE jsme sehnali krásnou třicetišesti dílnou soupravu talířů za patnácet,už se nemusíme prát o koryto kdo první  
   .Autobus vám můžu nafotit prázdný,není problém,foto sem hodím možná večer,už mi spravili anténu od internetu,takže doma se připojím.Ještě jednou děkuji za super relax.Jiří
 .Autobus vám můžu nafotit prázdný,není problém,foto sem hodím možná večer,už mi spravili anténu od internetu,takže doma se připojím.Ještě jednou děkuji za super relax.Jiří

,sraz byl super,organizace dokonalá,my jsme domu dorazili o půlnoci,návštěva IKEI v Praze a cestou v Pelhřimově byznys,cesta zaplacená
 ,sraz byl super,organizace dokonalá,my jsme domu dorazili o půlnoci,návštěva IKEI v Praze a cestou v Pelhřimově byznys,cesta zaplacená  .Jo a v IKEE jsme sehnali krásnou třicetišesti dílnou soupravu talířů za patnácet,už se nemusíme prát o koryto kdo první
 .Jo a v IKEE jsme sehnali krásnou třicetišesti dílnou soupravu talířů za patnácet,už se nemusíme prát o koryto kdo první  
 .Autobus vám můžu nafotit prázdný,není problém,foto sem hodím možná večer,už mi spravili anténu od internetu,takže doma se připojím.Ještě jednou děkuji za super relax.JiříWARTBURG 1.3 WV -prodáno
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG

Při vašem počtu to bude boj tak i tak. Máš můj obdiv jak to dokážeš ukočírovat! 
Jinak autobus bomba!

Jinak autobus bomba!

- ZdeněkSvoboda
Ahoj kamarádi. Také se přidávám s chválou na perfektně uspořádaný sraz. Bylo to super. Těším se na další 

Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)

Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Tak jsem se také konečně dostal k počítači a chci poděkovat Gandalfovi, organizátorovi celé akce i všem dalším účastníkům, za příjemně strávený sobotní den. Ještě jednou díky.
milo58

milo58
ix20 Style, 1.6 CVVT (92 kW) blue, TWR-Cool Red, tempomat,
parkovací asistent s obrazem ve zpětném zrcátku od 7/2012

parkovací asistent s obrazem ve zpětném zrcátku od 7/2012
- jiri.vacha
Tak jen pár momentek,autobus až zítra 

WARTBURG 1.3 WV -prodáno

- jiri.vacha
WARTBURG 1.3 WV -prodáno

Tak nevím, asi se naseru a budu stejnej blázen jako Dalin. Mám nutkání si toho Ácu koupit zpátky. Našel jsem ho v Esách. Je to přesně on, můj bývalý věrný sluha. Po mě si ho vzal jeden z prodejců v tom bazaru, kde mi ho odkoupili. Jezdila v něm jeho manželka denně do práce. Teď už je zase k mání. Aspoň bych posílil řadu těch dobrácky usměvavejch sedánků  

http://www.sauto.cz/osobni/detail/hyund ... oFrom=list

SONATA NF 2.4  Dynamic, prestige dark red, r. v. 2007 v provozu od r. 2009, u mě od r.2013
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)

NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
Teda tohle je moc hezky řečeno...to se ti opravdu povedloOtakar84 píše:Aspoň bych posílil řadu těch dobrácky usměvavejch sedánků

Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony

Doporučuji! Pro mne je to super terapie po šoku z nejlepšího a nejkvalitnějšího auta i30!Otakar84 píše:Tak nevím, asi se naseru a budu stejnej blázen jako Dalin. Mám nutkání si toho Ácu koupit zpátky. Našel jsem ho v Esách. Je to přesně on, můj bývalý věrný sluha. Po mě si ho vzal jeden z prodejců v tom bazaru, kde mi ho odkoupili. Jezdila v něm jeho manželka denně do práce. Teď už je zase k mání. Aspoň bych posílil řadu těch dobrácky usměvavejch sedánků
Áca je super pracant, nenáročný a nadprůměrně spolehlivý.
U mne bude průser, že mi ho asi zabaví dcera a odmítá se o něj dělit. Přesedla do něj z litrové Micry a myslí si že má letadlo. Alespoň na srazy si ho musím vybojovat, nechci přijít o kontakt s tak super lidmi!