Nedavno jsem jel O3 1,4TSI 103kW, samozrejme jednoducha naprava a jeji neduhy, ok, o poznani tvrdsi nez i30, takze komfort na strane i30, v rizeni, razeni chodu plynu apod jsem nezaznamenal zadny rozdil, problem je pro mne s plynem, ktery se neda tak pekne davkovat jako u atmosfery. Co se tyka interieru, tak sedadle pro mne lepsi v H, Octavka ma vic mista vzadu pred koleny, ostatni prostor je podobny jako i30, zadny markantni rozdil. Je to celkem vyrovnane dokud si clovek nesedne dozadu, jako pardon, ale u auta ktere melo cenikovou cenu cca 600tis, tak mit zadni vyplne dveri komplet v tvrdym plastu, jeste mistama nehezky vypadajicim

to snad ne, hlavne ze mam vypolstrovanou schranku na lahev. Takze lahev bude mit super cestu autem a ja si budu celou dobu tlacit ruku o tvrdej plast bez kousku latky. V tomhle je i30 skvela, ma mekceny plast i na zadnich dverich, tam kde si pokladas loket je zmekceni potazeny kozenkou jako vepredu a jeste krasne prijemna na dotek latka, ktera taky neni jen tak natahla na tvrdym plastu, tohle je proste parada. Ted si k tomu pridam kolik stoji i30 a Octavie nema sanci
Majlo: JJ, omlouvam se, strhlo se to spatnym smerem, klidne to presunte do jiny sekce.