Rozmery matek na kola

Co se jinam nevešlo - výfuk, kola, údržba, akumulátor, příslušenství, manuály/schémata atd.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Uživatelský avatar
89majlo96
Moderátor
Příspěvky: 3545
Registrován: 05 úno 2009, 07:58
Bydliště: Topoľčany
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozmery matek na kola

Příspěvek od 89majlo96 »

soban píše:Podle mě je to zbytečná investice, jak to bude chtít ukradnout tak profi zloděj to ukradne a amatér nenajde ani klíč.
Ked budu vedla seba stat dve auta s rovnakymi diskami, akurat jedno bude mat bezpectnostne skrutky a druhe nie a zrovna niekto bude take chciet, tak co myslis, ktoremu majitelovi budu rano chybat disky ?
Prevencia je lepsia ako len zbytocne lamentovat ze je to zbytocne. Alarm je zbytocny, imobilizer je zbytocny, pieskovanie okien zbytocne, zamok radiacej paky, volantu, proste ked niekto to auto alebo disky bude chciet tak to ukradne, ide o to pokusit sa zabranit mu v tom, alebo ho aspon spomalit.
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Reklama
 

soban
***
Příspěvky: 990
Registrován: 01 dub 2013, 19:42

Re: Rozmery matek na kola

Příspěvek od soban »

Jasně jen jsem poukazoval na to že měl problém kolik kombinací ta bezpečnostní matka má!

Je to jedno pokud je to nějaký rozumný výrobek a né nějaký měkký aušus co vemu do kleští a odšroubuji i bez klíče tak to samozřejmě je další překážka.

A k čemu je trubka no jednoduše ji narazím na tu bezpečnostní matku a odšroubuji a to že je na povrchu hladká nevadí důležité je aby ta trubka na to chytla a šla ta matka povolit. (Kdybych neviděl na vlastní oči jak to jde snadno tak bych tomu nevěřil!)
Odpovědět

Zpět na „i30 2012- Ostatní“