a za nahlednutí pod pokličku
 Člověk má teď alespoň představu jak to vše funguje.
Byla to super akce a pokut bude příležitost budeme se těšit na další

Moderátor: Moderátoři

O 20% zvýšení taktu a za to 3% mzdy. Ale to je debata na jinou úroveň a třeba do jiného vlákna.A o tom vlastně včerejší exkurze nebyla.
 O 20% zvýšení taktu a za to 3% mzdy. Ale to je debata na jinou úroveň a třeba do jiného vlákna.A o tom vlastně včerejší exkurze nebyla. Třeba to vyřeší další facelift
  Třeba to vyřeší další facelift  

(a zase i s tou prohlídkou tentokrát tuscona)
 (a zase i s tou prohlídkou tentokrát tuscona) 

Tempo práce mi přišlo adekvátní,  jinde na pásovce je větší honička...i když jsme byli v pátek na závěr směny, nikdo mi nepřipadal vystresovaný.  Jistě pásová výroba má své specifika a né každému vyhovuje. Ale s kolegou jsme se zhodli, že bychom to dali....
  Tempo práce mi přišlo adekvátní,  jinde na pásovce je větší honička...i když jsme byli v pátek na závěr směny, nikdo mi nepřipadal vystresovaný.  Jistě pásová výroba má své specifika a né každému vyhovuje. Ale s kolegou jsme se zhodli, že bychom to dali....  

je presne toto normalne chovanie sa auta. Vraj je na to naschval taky algorytmus vypoctu
 je presne toto normalne chovanie sa auta. Vraj je na to naschval taky algorytmus vypoctu   

U ix35 to není stejné, tam to prostě nejde. Tedy pokud nemáš FL ("jendal"), tam už to asi je udělané jinak a jde to.drastys píše:Jendal: u i30 je tp normalnr v menu PP, ale jak se ta polozka primo jmenune tak to z hlavy nevim, kazdopadne to tam mam a pouzivam....
Predpokladam ze ix35 to bude mit stejne, je to i v manualu
Já mu právě taky říkal že to mám u i30, tak mám za to že to je stejné i u ix35. Pokud ne tak je to teda fakt divné.drastys píše:Jendal: u i30 je tp normalnr v menu PP, ale jak se ta polozka primo jmenune tak to z hlavy nevim, kazdopadne to tam mam a pouzivam....
Predpokladam ze ix35 to bude mit stejne, je to i v manualu

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |